Haberler

Toroslar'da Köyler Arası Futbol Turnuvasında Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından, geleneksel olarak düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda çeyrek finalistler belli oldu.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından, geleneksel olarak düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası'nda çeyrek finalistler belli oldu.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve 37 takımın katıldığı turnuva 6 gruptan oluşuyordu. Gruplarında ilk 2 sırada yer alan 16 takımın arasında eleme usulü yapılan maçların sonucunda, 8 takım çeyrek finale yükseldi. 7 Ağustos Pazar günü Çağdaşkent Mahallesi 3 Ocak Stadı'nda Tırtar-Arpaç, Çavuşlu-Horozlu takımları karşı karşıya gelecekken, yine aynı gün Güneykent Mahallesi Anafartalar Spor Kompleksi'nde Homurlu-Kavaklıpınar ile Güzelyayla-Doruklu köy takımları yarı finale çıkmak için mücadele edecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında başlatılan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda finali oynanacak olan turnuvanın köyler arasındaki diyalogun daha da güçlenmesi anlamında büyük önem taşıdığını vurgulayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, çeyrek finale kalan takımlara da başarılar diledi. Tüm sporseverleri müsabakaları izlemeye davet eden Tuna, köylerin takımlarına verdiği destek ve turnuvaya gösterdikleri ilgiden dolayı memnuniyet duyduklarını da ifade ederek, spor severlerin turnuvanın fikstürüne ve maçların sonuçlarına belediyenin internet sitesinden bakabileceğini söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Toroslar Mersin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title