Haberler

Torku Şekerspor, Rio'ya 2 Bisikletçi Göndermeyi Hedefliyor

Türkiye'nin ilk continental bisiklet takımı olan Torku Şekerspor, 2016 Rio Olimpiyatları'na iki bisikletçi göndermeyi hedefliyor.

MUHAMMED BOZTEPE - Türkiye'nin ilk continental bisiklet takımı olan Torku Şekerspor, 2016 Rio Olimpiyatları'na iki bisikletçi göndermeyi hedefliyor.

Torku Şekerspor Bisiklet Takımı Menajeri Mehmet Şafakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 yıl önce bisiklet sporunu daha fazla geliştirmek için işe başladıklarını söyledi.

Profesyonel takımda 16, genç kategoride de 8 sporcunun mücadele ettiğini belirten Şafakçı, sporcularıyla büyük başarılara imza attıklarını ifade etti.

Şafakçı, Uluslararası Çanakkale, Karadeniz ve Ankara turlarında başarılı olduklarını, ilerleyen dönemlerde Uluslararası Mevlana, GAP ve Ege turlarına katılacaklarını vurgulayarak, bu turnuvalarda da başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdi.

" Türkiye'nin en büyük bisiklet takımı biziz"

Torku Şekerspor'da milli takım düzeyinde çok önemli sporcularının olduğuna dikkati çeken Mehmet Şafakçı, şunları kaydetti:

"Başarılı olmak istiyorsak, uluslararası müsabakalardan puanları toplamamız lazım. Türkiye'nin en büyük bisiklet takımı biziz. Milli takım için Türkiye'nin ilk continental bisiklet takımı olarak bize çok büyük sorumluluk düşüyor. Şu anda sporcularım çok iyi durumda. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Bu sene tahminen bisiklet sporunun yol branşında Rio'da 3 kişilik bir kontenjanı olacak. Torku Şekerspor olarak hedefimiz, 2 sporcumuzun 2016 Rio Olimpiyatları'nda yer alması."

Şafakçı, Rio'ya katılacak sporcularının başarılı olacağına inancının tam olduğunu aktararak, şöyle devam etti:

"Rio'da yer alacak sporcularımdan birisi 2015 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda 6. olarak bizi gururlandıran Ahmet Örken olacak. Diğeri ise kalan müsabakalarda gösterdiği performansla bir adım öne çıkan takımdaki bir başka sporcumuz olacak. Rio'ya katılacak iki sporcumuzun da hem Konya'yı hem de takımımızı başarıyla temsil ederek, madalya kazanacağına inanıyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Torku Şekerspor Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title