Haberler

Torbalı'da Kazasız Gün Geçmiyor

Güncelleme:

Torbalı'da son bir hafta içinde aşırı yüzünden meydana gelen kazalarda 5 kişi yaralandı.

Torbalı'da son bir hafta içinde aşırı yüzünden meydana gelen kazalarda 5 kişi yaralandı. Kazaların hepsi de tek taraflı olması ve aşırı hız yüzünden kaynaklanması, tedbirli davranmadığının adeta göstergesi oldu. İlçede aşırı hız yüzünden meydana gelen kazalar Çaybaşı-Eğerci kavşağı, Yazıbaşı Atatürk Caddesi, Taşkesik köyü yakınlarındaki üst geçit ve Menderes Karakuyu ile Özbey arasında yeni yapılan yolda gerçekleşti.

KAVŞAKTA ZEYTİN TARLASINA GİRDİ

İlk kaza Çaybaşı-Eğerci kavşağında saat 14.30 sıralarında gerçekleşti. Aşırı hız nedeniyle kavşağa geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden Murat A. idaresindeki 45 ZB 5325 plakalı araç, yolda savrulmaya başladı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Murat A. yol kenarındaki zeytin tarlasına girdi ve ağaçlara çarparak durabildi. Yaralanan sürücü ambulans ile hastaneye sevk edildi.

SOKAĞA DÖNEM İSTERKEN VİRAJI ALAMADI

İkinci kaza ise, Yazıbaşı Mahallesi'nde ve kazalarıyla ünlü Atatürk Caddesi üzerinde, saat 09.00 sıralarında gerçekleşti. Cadde üzerinde seyir halinde ilerleyen Samet B. idaresindeki 35 TJU 25 plakalı araç, Keklik Sokak'a dönmek istediği sırada, aşırı hız yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çarparak durabilen araçtaki yolcu Cevdet Ş. yaralandı. Ambulansta Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAMYONETLE KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI, SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI

Bir diğer kaza, Torbalı-Bayındır yolunun 7.'inci kilometresinde gerçekleşti. Taşkesik köyü yakınlarındaki üst geçitte meydana gelen kazada İbrahim İ. yönetimindeki 35 ZYL 01 plakalı kamyonet, DDY'na ait üst geçit köprüsüne geldiği sırada aşırı hız yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı şeride geçen kamyonet, karşı yönden gelen Recep Ö. idaresindeki 35 KB 5184 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Recep Ö. ağır yaralanırken, önce ambulans ile Torbalı Devlet Hastanesine, ardından İzmir'deki hastaneye sevk edildi. Diğer aracın sürücüsü İbrahim İ. ise hafif yaralandı.

KİREÇ YÜKLÜ TIR, ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Sonuncu kaza ise önceki gün Özbey Mahallesi ile Menderes-Karakuyu arasındaki yolda gerçekleşti ve adeta facianın eşiğinden dönüldü. Nuh D. yönetimindeki 42 BN 931 plakalı tır, aşırı hızla viraja girdi ve sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Şarampole devrilen tırı gören ve karşı yönden gelen Erkan H. yönetimindeki 35 EA 9416 plakalı tır ise kaza yapan diğer tıra çarpmamak için yoldan çıktı. Kazada kireç yüklü tırın sürücüsü Nuh D. yaralandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Caddesi Karakuyu Menderes Yazıbaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title