Haberler

Torbalı'da Birlik ve Beraberlik İftarı

İzmir’in Torbalı ilçesinde belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının başkanları aynı sofrada buluştu.

İzmir'in Torbalı ilçesinde belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının başkanları aynı sofrada buluştu.

Torbalı Belediyesi, Ramazan ayında ilçede anlamlı bir iftar programı düzenledi. İftar yemeğine, Torbalı Kaymakamı Aydın Memük başta olmak üzere, üst düzey kamu yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri, meslek odası başkanları, sivil toplum kuruluşları ile ilçenin kanaat önderlerinden oluşan toplamda 450 kişi katıldı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ramazan ayının önemine değindi. Görmez, şu açıklamalarda bulundu:

"Torbalı tarımda, sanayide, ihracatta, üretimde lider bir ilçedir. Burada oluşan sinerjinin kaynağı ise hep birlikte oluşturduğumuz ortak düşüncedir. Biz Torbalı Belediyesi olarak, yatırımcılarımızın girişimcilerimizin sorunlarına duyarlı davranıyoruz. İlçemizin geleceğini belirlemede fikirlerine çok değer verdiğimiz meslek odalarımızla, sivil toplum örgütlerimizle esnafımızla dayanışma içinde olmak istiyoruz. Buna özel bir önem veriyoruz. Bugün tekrar gördük ki aynı sofrada buluşan herkes, ülkemiz için Torbalı'mız için aynı heyecanı duyuyor. Hepimiz birlik ve dayanışma içinde daha iyi, yaşam kalitesi, daha sağlıklı insan ilişkileri, daha çok gelişmiş bir Torbalı için aynı heyecanı yaşıyoruz. Bu fotoğraf çok önemlidir. Torbalı bunu başarmıştır." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yaşar Görmez Torbalı Aydın İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title