Haberler

Torba Yasa İçin Son 7 Gün

Su borcu olanlara faiz indirimi ve taksitlendirme imkanı sunan 6736 sayılı Torba Yasa kapsamında başvuruların devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, “Avantajlardan yararlanmak için son başvuru tarihi 25 Kasım’dır” dedi.

Su borcu olanlara faiz indirimi ve taksitlendirme imkanı sunan 6736 sayılı Torba Yasa kapsamında başvuruların devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, "Avantajlardan yararlanmak için son başvuru tarihi 25 Kasım'dır" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, su borcu olanlara faiz indirimi ve taksitlendirme imkanı sunan 6736 sayılı Torba Yasa kapsamında başvurular için son 7 gün olduğunu açıkladı. Yasanın borcu olan vatandaşlara birçok kolaylık getirdiğini belirten Sebahattin Belik, "SASKİ olarak su borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımızın başvurularını almaya devam ediyoruz. Yasa ile birlikte vatandaşlarımız faiz yükünden kurtuluyor. Ayrıca yasa, borçları taksitle ödeme kolaylığı da sağlıyor. Su borcu olan vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmeleri için son 7 gün kaldı" ifadelerini kullandı.

SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, "Bildiğiniz gibi başvuru süresi 25 Kasım Cuma gününe kadar uzatılmıştı. Yasa ile borçlu vatandaşların ödeme vadesi 30 Haziran 2016 tarihi ve öncesinde birikmiş borçları yeniden yapılandırılıyor. Faizler silinerek tekrar yapılandırılıyor. Yasa ayrıca borcu olan vatandaşlara borçlarını 2 ayda bir ödenmek üzere 18 aya kadar taksitlendirme kolaylığı da sağlıyor. Torba Yasa'nın avantajlarından faydalanmak için borçlu abonelerimizin 25 Kasım 2016 tarihine kadar mutlaka başvuruda bulunmaları gerekiyor. Ayrıca SASKİ Genel Müdürlük binamıza Cumartesi günleri de başvuru yapılabilir. Vatandaşlarımız (0264) 888 22 32 nolu telefonu arayarak konu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilir" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title