Haberler

Toplum Gönüllülerı Vakfı 5. Yaşını Kutluyor

Gençliğin Enerjisini Toplumsal Faydaya Dönüştürmeyi Amaçlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı (Tog), 5. Yaşını Soyak'ın Ana Sponsorluğu ve Borusan Oto İstinye'nin Mekan Sponsorluğunu Üstlendiği Görkemli Bir Davetle Kutlayacak.

Gençliğin enerjisini toplumsal faydaya dönüştürmeyi amaçlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), 5. yaşını Soyak'ın ana sponsorluğu ve Borusan Oto İstinye'nin mekan sponsorluğunu üstlendiği görkemli bir davetle kutlayacak.

Sunuculuğunu Rana Erkan'ın yapacağı TOG'un 23 Ekim 2007 Salı günü gerçekleştireceği 5. Kuruluş Yılı Gecesi'nde, Türkiye'nin önde gelen iş adamları ve kanaat önderleri Toplum Gönüllüleri için bir araya gelecek. Ev sahipliğini TOG Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Betil'in yapacağı gecede, Galeri Apel'in de desteğiyle Aslımay Altay, Canan Dağdelen, Esma Paçal Turam, Güler Güngör, Kurucu Koçanoğlu, Raziye Kubat, Selma Gürbüz, Suzy Hug Levy, Tuğrul Selçuk, Yıldız Şermet, Yücel Kale'den oluşan ünlü çağdaş

sanatçıların eserleri Can Has'ın yönetiminde müzayede yoluyla satılarak vakfa gelir sağlanacak. Toplam 11 eserin satılacağı gecede ayrıca, Toplum Gönüllüleri Vakfı'nca sürdürülmekte olan proje ve eğitimler arasında, genç iş insanları tarafından desteklenenler de tanıtılacak. Genç iş insanları sahiplendikleri projeyi sunarak, projelerine katılımcılardan açık artırma yoluyla fon sağlayacak.

TOG'un Yeşil Anahtar Eğitimleri Gülşah Alkoçlar ve Avi Habib, Mavi Anahtar Eğitimleri Ceylan Duran, Sağlık Okur-Yazarlığı Projesi Cenan Esirtgen, Üreme Sağlığı Projesi Senem Gürün, Yaz Dönemsel Projeleri Murat Başer, Gençlik ve Sosyal Haklar Projesi Kerim Paker, TOG Gençlik Konseyleri ise Ömer Taviloğlu ve Önder Türkmen tarafından destekleniyor.

5 yıldır sürdürdüğü çalışmalarıyla gençlerin öncülüğünde üretilen 300'ün üzerinde sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren TOG, eğitimi desteleyen, ekip çalışmasına inanan, şeffaf yönetim politikasına sahip, farklılıklara saygı duyan bir sivil toplum kuruluşu olarak çalışmalarına devam ediyor.

(BGO-BGO-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title