Haberler

Topbaş ve Sanatçılar Hayvan Bakımevi Açtı... Topbaş ve Sanatçılar Hayvan Bakımevi Açtı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş. "(KANAL İstanbul)Orada ev almak isteyenler, ya kanal üstünden geçerse onu da düşünsünler.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş:

" Burasının bir hastaya hasta ziyareti yapar gibi zaman zaman gelerek ve çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılamada önemli bir merkez olacağını düşünüyorum "

"(KANAL İstanbul)Orada ev almak isteyenler, ya kanal üstünden geçerse onu da düşünsünler. Tam da üstüne basabilir net nokta gösterilmediği için"

Ajda Pekkan:

" Bence bu kadar kontrollü bir barınakta biz de kalabiliriz "

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sanatçılar Ajda Pekkan, Hakan Peker, Yaşar ve gazeteci Ömür Gedik ile Cebeci Hayvan Bakımevi'nin açılışını yaptı. Açılışın ardından Topbaş ve sanatçılar daha sonra açılışını yaptıkları barınağı gezdi ve yetkililerden bilgi aldı. Topbaş, gezi sonrası gazetecilerin Kanal İstanbul ve İstanbul iki yeni kent projesiyle ilgili sorularını da yanıtladı.

SANATÇILARDAN TOPBAŞ'A TEŞEKKÜR İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, " Bu hassasiyeti ve duyarlılığı gösteren sanatçı arkadaşlarımıza bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Burasının bir hastaya hasta ziyareti yapar gibi zaman zaman gelerek ve çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılamada önemli bir merkez olacağını düşünüyorum " dedi. Ardından Topbaş, sanatılarla beraber bakımevinin açılışını yaptı. Topbaş beraberindeki Ajda Pekkan, Hakan Peker, Ömür Gedik, Yaşar ile birlikte bakımevinin gezmeyi de ihmal etmedi. Sanatçılar ise, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a teşekkür etti. Hakan Peker, açılışta bulunmaktan duyduğu mutlluluğu dile getirerek, " Bize İstanbul'umuza çok güzel imkanlar sağladığı ve bu güzel tesisi yaptığı için teşekkür edyoruz. Bizim hayvanları sevmemiz; bizim ruh sağlığımızı da önemli şekilde etkiliyor. " dedi. Yaşar ise, " Ben sadece teşekkür ediyorum. Gerçekten teşekkür ediyoruz size. " dedi. Gazeteci Ömür Gedik ise, " Devamını diliyoruz. Canlı kameralarla bundan sonra halktan da izlenecek. Bu çok önemli bir karar bence. " diye konuştu. Ajda Pekkan, "Bundan sonra bize düşecek olan neyse vazife olarak hepimiz burada var olmak ve hazır olmak istiyoruz. Sadece açılışlarda var olmak değil bundan sonraki oluşumlarda bizim de haberimiz olursa hepimiz yanınızda olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"BENCE BU KADAR KONTROLLÜ BİR BARINAKTA BİZ DE KALABİLİRİZ " Ardından Topbaş ve sanatçılar barınağı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Yeni yapılan kafesleri de inceleyen Ajda Pekkan" Bence bu kadar kontrollü bir barınakta biz de kalabiliriz " dedi. Sanatçılar kafesleri inceledikten sonra, bakımevini gezeye devam etti.

" ORADA EV ALACAKLAR YA KANAL ÜSTÜNDEN GEÇERSE, ONU DA DÜŞÜNSÜNLER " İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, açılış sonrası gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı. Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Kanal İstanbul ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi. Topbaş, " Net olarak yeri kısmen belli olmasına rağmen Sayın Başbakanımız bir önceki gece beraber yaptığımız çalışma sonrası bu detayların açıklanmamasını istediği için sadece basit bir simülasyonu ortaya kondu. İstenseydi çok daha estetik çok daha mükemmel bir simülasyon da ortaya konabilirdi. Bu bahsettiğimiz emlak hareketleri devam edebilir. " dedi. Topbaş, " Değerler bu yatırımlarla daha da zinde hale gelecektir. Orada ev almak isteyenler, ya kanal üstünden geçerse onu da düşünsünler. Tam da üstüne basabilir net nokta gösterilmediği için" diye konuştu. Topbaş, tarım alanlarına ve orman alanlarına hassasiyet gösterildiğini belirtti. Kanal İstanbul'un boğazlardan geçişleri sıkıntılı hale getirip getirmeyeceği sorusuna ise, " Tabii boğazlardan geçişte şu anda bir ücret alınmıyor. Kanal açıldığında ücretli hale geldiğinde zorlayarak insanları buradan da geçiremezsiniz. Türkiye'de de paralı otobanlar var ama diğer taraftan normal yollar davem ediyor. İsteyen paralı yoldan gider isteyen de daha sağlıklı hızlı ulaşabileceği daha kısa olacak bir ulaşımı tercih edebilir. Şu anda Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi, bekleyen gemilerin yıllık kayıpları 1. 4 milyar dolar gibi ciddi bir rakam. Bu onlar açısından önemli " dedi.

" KENTİN RAHATLATILMASI İÇİN BÖYLE BİR İHTİYAÇTAN BAHSETTİK "

Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'a iki yeni kent projesiyle ilgili bir soruyu da yanıtladı. Topbaş, " Deprem tehdidi altında olan kentin rahatlatılması açısından böyle bir ihtiyaçtan bahsettik Bunu destekleyecek, yeni alanlar da düşünülüyor. Avrupa yakasında olan mevcut kanalı da geliştirecek şekilde düşünülüyor. Havaalanı da bunu dikkate alarak değerlendirilmekte. Kentü bütüncül olarak dikkate aldığımızı ve değerlendirdiğimizi ifade etmek istiyorum. " dedi. Topbaş, İstanbul'da ro-ro hattının hayata geçirilmesiyle ilgili olarak ise, "İstanbul'da bir ro- ro hattı proje çalışmamız var. Ambarlı Bandırma arasında. Bu ayrı birşey. " dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title