Haberler

Topbaş İstanbul'daki Sel ve Halk Otobüsleriyle İlgili Konuştu

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstiklal Caddesi'ndeki su baskınları ve otobüs kazalarıya ilgili konuştu.

Yaşanan halk otobüsü kazaları ve İstanbul'u sular altında bırakan yağmurun ardından açıklama yapmadığı için eleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ortaya çıktı.

İstiklal Caddesi'nde su baskınları hakkında konuşan Topbaş, "Dünyanın birçok yerinde bu tufanları şehirlerde görüyorsak, dünya bir takım sinyaller veriyor demektir" dedi. Son dönemde yaşanan Özel Halk Otobüsleri kazalarına değinen Topbaş, "Toplu taşıma araçları başta olmak üzere, her alanda bir rehabilite gerekiyor." dedi.

OTOBÜS KAZALARI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar'da düzenlenen kentsel dönüşüm töreninde konuştu. Son dönemde yaşanan Özel Halk Otobüsleri kazalarına değinen Topbaş, " Geçenlerde Halk otobüslerinde çeşitli problemler yaşadık. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. Toplu taşıma araçları başta olmak üzere, her alanda bir rehabilite gerekiyor. Yeniden gözden geçirmek, masaya yatırmak, her alanda eksikleri gidermek gerekiyor " diye konuştu.

İlgili Haberler

İSTİKLAL CADDESİ'NDEKİ SU BASKINLARI

Yoğun yağışların ardından İstiklal Caddesinde yaşanan su baskınlarına da değinen Topbaş, " Bir yağışla 15 dakikada 25 litre, yani kovaları boşaltıyorsunuz gibi bir yağış var" dedi.

İstiklal Caddesinin altında yüz yıl önce yapılan bir kanal olduğunu söyleyen Topbaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Mazgallara, su kanallarına hiç dokunmamamıza rağmen yıllardan beri, çocukluğu Beyoğlu'nda geçmiş biri olarak böyle bir olayı görmediğimiz bir yerde, fiziksel hiçbir müdahale etmediğimiz yerde, bu su birikintisini nasıl görüyoruz. Alttaki kanalı rehabilite etmemize rağmen bunu görüyorsak, Londra'da Metroyu su basıyorsa ve dünyanın birçok yerinde bu tufanları şehirlerde görüyorsak, dünya bir takım sinyaller veriyor demektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Kadir Topbaş İstanbul Politika Güncel Haberler

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

500

Yorumlar (45)

ZIK:

HELAL OLSUN AKP VE KENDINE YAKIŞIR BIR ACIKLAMA OYUM GINE SENIN

9
26
yanıtYanıtla
Emre:

Ne Londra Metrosuymuş arkadaş, tecavüz olayı olsa '''' bunda bişey yok, Londra Metrosunda da aynısı olmuştu'''' diyecekler...

32
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ben istanbuldaki sel baskınlarınıda paralel yapıya bağlarlar sanıyordum

29
0
yanıtYanıtla
TR:

İZMİR''E BAKIN ÖNCE :)) CEHAPELİ BELEDİYE İKİ KÖPRÜ YAPMIŞ.Torbalı''da Mithatpaşa Caddesi ile Torbalı Mahallesi''nde yine Büyükşehir Belediyesi''nin inşa ettiği iki ucube köprü olduğu ortaya çıktı.ARAŞTIRIN

2
21
yanıtYanıtla
çerçi:

BU İSTANBULA YAPILAN HARCAMA BAŞKA BİR DEVLETE YETER DE ARTAR ....ANCAK GÖSTERMELİK TRENLER,METROLAR YAPILACAĞINA ALT YAPI YAPILSAYDI DAHA YARARLI OLURDU ...ŞİMDİ HERŞEY ORTADA.

20
2
yanıtYanıtla
Açıklamasından bişey anlamadım:

Bu Topbaş Belediye başkanı mı ? yoksa NATIONAL GEOGRAPHIC muhabiri mi ?

15
4
yanıtYanıtla
Y.ozann.ozan@hotmai.de:

Senin uydunun ayari kacmis,sizinkiler genelde batiya yönelik oldugu icin,Geometrik ayarlari tutmuyor her nedense;

yanıt0
yanıt0
fggg:

şöyle biraz eskiye gidiyorum M.Ö. 5000 nuh tufanı...

19
0
yanıtYanıtla
Kaan:

size altyapı yapmayın mı dedik ne diye seçildiniz... 100 yıldır dokunmadık diyor bunu söylerken utanmadınız mı? doğa değişiyor diye sıyrılamak işin kolayına kaçmaktır. Anladık beceremiyorsunuz bari gelişmiş ülkelerde yapılan çalışmaları örnek alın...

14
4
yanıtYanıtla
Komedi ak belediyesim@m.m:

İstiklal gibi Turkiyenin gozbebegi turistik mevsimde bu hale geliyor..20 yildir en merkezi yeri duzeltemeyen bir belediye.eziyet cekmekten zevk alanlar akpye oy veriyor sanirim

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title