Haberler

Top'tan Esnaflara Uyarı

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top, torba kanun ile esnafların aidat borçlarına ödeme kolaylığı getirilmesinin önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top, torba kanun ile esnafların aidat borçlarına ödeme kolaylığı getirilmesinin önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top esnafların aidatlarının ödenmesine kolaylık sağlayan torba yasanın esnaflar açısından önemli olduğunu ifade etti. Top, "Torba kanun ile oda üyelerimiz birikmiş aidat borçlarını taksitle ödeme imkanına kavuşmuştur. Odaların aidat alacaklarının yapılandırılarak yeniden tahsilini öngören yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Borç yapılandırılmasından yararlanmak isteyen üyelerimizin 1 Aralık 2014 tarihine kadar odamıza dilekçe ile başvurarak yararlanmalarını istiyoruz. Üyelerimizin 11 Eylül 2014 tarihine kadar ödenmemiş olan aidat borçlarını, Üretici Fiyatları Endeksi (Yİ-ÜFE) oranları esas alınarak hesaplanacak ve oluşacak tutar üzerinden ödemeleri halinde faiz ve gecikme faizi silinecektir. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren bu kanunun odamıza aidat borcu olan üyelerimiz açısından çok önemli değişiklikler getirmiştir. Bu torba yasada esnafımıza ödemede birçok kolaylık da sağlanmıştır. Üyelerimiz birikmiş aidat borçlarını üçer aylık dönemler halinde sekiz eşit taksitte ödeyebilecekler. Ayrıca taksit yerine tek seferde ödeme durumunda ise yüzde 10 indirim imkanından faydalanacaklardır. Üyelerimiz kendilerini yakından ilgilendiren bu fırsatı değerlendirmelerini istiyoruz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

cebrail elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title