Haberler

Tolunay Kafkas'tan Kayserispor'a Veda

Süleyman Hurma, Tolunay Kafkas ile Karşılıklı Anlaşarak Sezon Sonu Yollarını Ayırma Kararı Aldıklarını Belirtti.

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, teknik direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı anlaşarak sezon sonu yollarını ayırma kararı aldıklarını belirtti.

Hurma, Kafkas'ın sözleşmesinin 31 Mayıs'ta sona ereceğini hatırlatarak, kendisi ile iyi niyet içinde görüşüp karşılıklı anlaşarak gelecek sezon için sözleşme yenilememe kararı aldıklarını ifade etti.

Kafkas'ın Kayserispor'da önemli başarılara imza attığını ve kendisi ile aralarında sorun bulunmadığını dile getiren Hurma, şunları söyledi:

''Tolunay Kafkas kardeşimizdir ve bu takımda önemli işler yapmıştır. Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getiren de, takımı liderlik koltuğuna oturtan da kendisidir. Ancak, zaten sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu. İyi niyet içinde karşılıklı anlaşarak, gelecek sezon devam etmeme kararı aldık. Kendisinin başka planları var. Sezon sonuna kadar takımın başındadır. Sezon sonunda ise kendisi ile yollarımızı ayıracağız.''

Kafkas ile yollarını ayırmalarında takımın son haftalarda aldığı başarısız sonuçların etkisinin olmadığını dile getiren Hurma, kısa vadeli kararlar almadıklarını kaydetti.

Teknik direktör Kafkas'ın isteği ile Gökhan Emreciksin'in ''Uygunsuz ve disiplinsiz davranışlar'' gerekçesiyle sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldığını da hatırlatan Hurma, teknik heyetin kararını değiştirmemesi durumunda Gökhan'ın sezon sonuna kadar A2 takımı ile çalışacağını bildirdi.

-ALİ TURAN TARTIŞMASI-

Kadro dışı bıraktıkları Ali Turan ile mahkemede hesaplaşacakları yönünde basında yer alan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını da belirten Hurma, Ali Turan'ın tek taraflı olarak sözleşmesini feshettiğini söyledi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title