Haberler

Tollu, Erdemli Halkına Teşekkür Etti

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hizmetlerin kaldığı yerden büyük bir aşk ve şevkle artarak devam edeceğini belirterek, Erdemli halkına teşekkür etti.

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hizmetlerin kaldığı yerden büyük bir aşk ve şevkle artarak devam edeceğini belirterek, Erdemli halkına teşekkür etti.

30 Mart yerel seçimlerde Erdemli Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mükerrem Tollu, Erdemli esnafı ve resmi kurumlara teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Beldelere de ziyaretlerini sürdüren Tollu, kendisine görevi yeniden tevdi eden Erdemli halkına teşekkür etti. Ziyaretlerinde daha fazla hizmet sözü veren Tollu, Erdemli'nin hizmette zirve yapacağını iddia etti. Erdemli halkının doğruyu gördüğünden ve doğru olanı tercih edeceğinden hiç bir zaman şüphe duymadıklarının altını çizen Tollu, "Bize duyulan güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadık bundan sonra da çıkarmayacağız. Hizmetlerimize aynı aşk ve aynı şevkle devam edeceğiz, çünkü bize güvenenleri asla mahcup etmeyeceğiz. Bundan sonra herkesin belediye başkanı olarak çalışmalarımıza hiç kimseyi ayırt etmeden devam edeceğiz. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mükerrem Tollu Erdemli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title