Haberler

Toki'de Öğrencilere Şiir Aşısı Yapıldı

Güncelleme:

TOKİ İlköğretim Kurumu Türkçe Öğretmenlerince İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ekim ayı eylem planı çerçevesinde yapılan etkinlikte 286 öğrenci 400 şiir ezberledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullarda güzel Türkçemizi sevdirmeye ve doğru kullanmaya yönelik 2015 Ekim ayı eylem planı çerçevesinde yapılan etkinlikte Arif Nihat ASYA,Abdurrahim KARAKOÇ,Yahya Kemal BEYATLI ve Ataol BEHRAMAOĞLU gibi seçkin şairlerin şiirlerinden seçilen beş şiir öğrencilere dağıtılarak bu şiirler içerisinden ezberlenecek her bir şiir için bir hediye verileceği duyuruldu.

Etkinlik sonunda 2 adet tabletin de çekilişle verileceği duyurulan etkinliğe öğrencilerin ilgisi büyük oldu.Toplamda 658 öğrencisi bulunan TOKİ İlköğretim Kurumunda adeta bir şenlik havası içerisinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan 286 öğrenci tarafından 400 şiir ezberlendi.Ay sonunda yapılan çekilişle tabletler sahibini buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Toki Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title