Haberler

Tofaş Üst Yöneticisi Başaran, Aa Finans Masası'na Konuk Olacak

Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası, Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Başaran'ı ağırlayacak.

Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası, Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Başaran'ı ağırlayacak.

Başaran, yarın saat 10.30'da AA Finans Haberleri Terminali'nin canlı toplantılar dizisi AA Finans Masası'nda gündemi değerlendirecek.

Başaran, toplantıda yerli marka üretilmesi, otomotiv sektörüne verilen teşvik ve gündemdeki önemli konularla ilgili görüşlerini paylaşacak.

Kamil Başaran'a AA Finans Haberleri'nin Twitter hesabı "@aa_finans" üzerinden de soru yöneltilebilecek.

Toplantı, çarşamba günü saat 10.300'dan itibaren aafinans.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

-AA Finans Masası'na konuk olanlar-

AA'nın finans piyasası profesyonelleri ile buluştuğu yeni platformu AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde gerçekleştiren AA Finans Masası, daha önceki toplantılarında; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ü, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ı, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'yı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mukim Öztekin'i, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) eski Başkanı Vedat Akgiray'ı, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanı İbrahim Turhan'ı, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi, İstanbul Altın Borsası (İAB) Başkanı Osman Saraç'ı, Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil'i, Türkiye Katılım Bankaları Birliği

(TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Kuveyt Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan'ı, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu eski Başkanı Işık Gökkaya'yı, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) Genel Müdürü Yakup Ergincan'ı, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın'ı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İcra Kurulu Başkanı Rona Yırcalı'yı, Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu Başkanı (TUSKON) Rızanur Meral'i, Kredi Kayıt Bürosu (KKB)Genel Müdürü Kasım Akdeniz'i, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği

(MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak'ı, Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD) Başkanı ve Garanti Portföy Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gür Çağdaş'ı, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Soner Canko'yu ve Emeklilik Gözetim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Mehmet Bostan, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen'i ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ı konuk etmişti.

Muhabir: Murat Birinci

Yayıncı: Hasan Arslan - İSTANBUL

Kaynak: AA / Ekonomi

Anadolu Ajansı Kamil Başaran Twitter Tofaş Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title