Haberler

TKDK Çorum İl Koordinatörlüğü Faaliyetleri

Güncelleme:

TKDK Çorum İl Koordinatörü Hakan Körpınar, kırsal kalkınma kapsamında sunulan 31 proje için hibe sözleşmesinin imzalandığını bildirdi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörü Hakan Körpınar, kırsal kalkınma kapsamında sunulan 31 proje için hibe sözleşmesinin imzalandığını bildirdi.

TKDK'nın 12'inci çağrı döneminde teslim edilen ve işlemleri tamamlanan ikinci gruptaki 31 projenin hibe sözleşmeleri, TKDK İl Koordinatörlüğünün toplantı salonunda düzenlenen törenle imzalandı.

Törende konuşan TKDK İl Koordinatörü Hakan Körpınar, 12'nci çağrı döneminde teslim edilen projelerden ikinci grupta yer alan 31 projenin inceleme sürecinin tamamlandığını belirterek, projelerden 2'sinin "Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması" kapsamında, 29'unun da "Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve Geliştirilmesi Tedbiri" kapsamında olduğunu söyledi.

Toplam 31 projenin yatırım tutarının 5 milyon lira olduğunu ifade eden Körpınar, söz konusu projelere sağlanacak hibe desteği miktarının da yaklaşık 2,5 milyon lira olacağını kaydetti.

Körpınar'ın konuşmasının ardından proje sahipleri ile hibe sözleşmeleri imzalandı. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title