Haberler

Tiyatro Aşkı Mesafe Dinlemiyor

Güncelleme:

Aydın'ın son ilçesi olan Buharkent'te yaşayan tiyatro sevdalısı genç Anıl, evine 150 kilometre uzaklıktaki Kuşadası'na giderek yeteneğini sergiliyor.

Aydın'ın doğusundaki en son ilçesi olan Buharkent'te yaşayan tiyatro sevdalısı genç Anıl, Aydın'ın batısındaki evine 150 kilometre uzaklıktaki Kuşadası'na giderek yeteneğini sergiliyor.

Devlet memuru olan babasının işi gereği tiyatro sevdası için her hafta yüzlerce kilometre giden genç yetenek Anıl Şahan Karataş, Buharkent Çok Programlı Lise 10. Sınıf öğrencisi. Gösterdiği performans ile sergilenen tiyatro oyununda büyük beğeni toplayan genç yetenek, azmi ile de herkesin takdirini topluyor. Aydın'ın Denizli sınırındaki 6 Bin nüfuslu Buharkent ilçesinde hiçbir sosyal aktivitenin olmamasına rağmen yüzlerce kilometre yaparak kendisini Kuşadası'nda Elifname tiyatro topluluğuna kabul ettiren Karataş, 15 Şubat 2014 Cumartesi günü Kuşadası'nda sahnelenen 'Yedi Kocalı Hürmüz' adlı tiyatro oyunu ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Allaç Rüstem karakterini canlandıran Karataş, özellikle Trakya şivesi ile büyük ilgi görürken, salonda bulunan seyircileri de kahkahaya boğdu.

Tiyatro severler ve eğitimciler ise tiyatro oyunu sonunda genç tiyatrocunun gelecekte iyi bir oyuncu olacağını şimdiden hissettirdiğini belirttiler. Genç oyuncu Anıl Şahan Karataş ise kendisinin yetişmesinde büyük emekleri olan Cenk Behram Su'ya teşekkür etmeyi ihmal etmedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Buharkent Kuşadası Karataş Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title