Haberler

Tiyatro Ak'la Kara, Yeni Sezona Hazırlanıyor

Güncelleme:

Tiyatro Ak'la Kara 2014-2015 sezonuna iki yeni oyunu Kelebekler Özgürdür ve Kuş Kafesi ile geçen sezondan da devam edecek olan oyunlarla Ekim ayında perde açacak.

KUŞ KAFESİ

"Hiçbir kadın bu kadar güzel erkek,hiçbir erkek bu kadar güzel kadın olmadı...."

George ve Albin 15 yıllık beraberlikleri olan ve bir travesti kulübü işleten bir çifttir. George'un oğlu Muhafazakar bir siyasetçinin kızıyla evlenmeye karar verince ailelerin tanışması gerekir. Ama bu tanışmada çılgın ikilinin sert erkekler gibi davranmaları ve kulübün üst katındaki evlerinin dekorasyonunun değişmesi, evin uşağı Jacob'un çıplak dolaşmaktan vazgeçmesi gerekmektedir. Bütün hazırlıklar tamamlandığında bir başka sorun daha çıkar. George' un eski karısı mutlu bir aile görüntüsü vermek ve sevgi dolu anneyi oynamak için gelecektir ama saatler geçer ve Simone'dan haber çıkmaz. Bunun üzerine Albin kadın kılığına girerek anneyi oynamaya karar verir ve tam ortaya çıktığı anda gerçek anne de eve gelir. İşler içinden çıkılmaz bir hale geldi derken paparazzilerin muhafazakar politikacıyı "Kuş Kafesi" kulübünde basmaya gelmesi oyunun çılgın sonunu hazırlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title