Haberler

Tiski Genel Kurulu Toplandı

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Kurul Toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Kurul Toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, büyükşehirlerde su kanalizasyon genel müdürlüğü kurulduğunu hatırlatırken Trabzon'da kurulan TİSKİ'ye bir genel müdür ve bir genel müdür yardımcısı atandığını hatırlattı. TİSKİ'deki atamaların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade eden Gümrükçüoğlu, organizasyonun Eylül ayına kadar yerine oturmasını planladıklarını ifade etti.

TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal'ın da hazır bulunduğu toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun bilgilendirici konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Toplantıda TİSKİ Genel Müdürlüğü'nün 2014 bütçesi ile ilgili müzakere, norm kadro ihdası ve teşkilat şeması ile ilgili müzakere, kuruluş ve çalışma yönetmeliği ile ilgili müzakere, yönetim kurulu çalışma yönetmeliği ile ilgili müzakere, ihale yönetmeliği ile ilgili müzakere, yönetim kuruluna yetki devri ile ilgili müzakere, denetçi seçim ve ücretinin belirlenmesi ile ilgili müzakere, araç ve iş makinesi alımı ile ilgili müzakere, Araklı-Beşikdüzü belediyeleri kanalizasyon ve derin deşarj inşaatı ile ilgili müzakere ve TİSKİ'nin ambleminin belirlenmesi ile ilgili müzakere oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title