Haberler

Tiryakioğlu, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümünü Kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yıl dönümünü yayımladığı mesajla kutladı.

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümünü yayımladığı mesajla kutladı.

Gücünü halkın güven ve desteğinden alan kahraman Türk Polis Teşkilatının, vatan sevdasıyla onurlu bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Tiryakioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi, "169 yıllık köklü bir geçmişe ve deneyime sahip olan Polis Teşkilatımız, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde hayatlarını sürdürebilmeleri için kutsal bir görevi üstlenmektedir. 10 Nisan 1845 yılında kurulan ve o tarihten bu yana devletin ve milletin bekası için gece -gündüz demeden çalışan kahraman polislerimiz bu yolda gerektiğinde canını ortaya koymaktan çekinmemiştir. Bu nedenle emniyet teşkilatı bugün toplumumuzun huzur ve refahının en büyük teminatlarındandır. Görevini fedakarca, vatan, millet ve bayrak sevdasıyla yürüten Polis Teşkilatımız, asırlardır hiç eksilmeyen bu gücünü halkın yoğun teveccühünden almaktadır. Özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren emniyet teşkilatımız Gaziantep'te ve Türkiye genelinde görevini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Türk Polis Teşkilatının, asırlardır sürdürdüğü bu üstün başarıyı insan hak ve özgürlüklerine saygıyı ön planda tutarak devam ettireceğine inancımız ve güvenimiz tamdır. Bu özel gün vesilesiyle, tüm Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatan uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Borsası Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title