Haberler

Tire 1922'de İskender Eroğlu Dönemi

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'nde mücadele eden ve Üçüncü Lig'in kapısından dönen Tire 1922, bu sezona daha iddialı girmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'nde mücadele eden ve Üçüncü Lig'in kapısından dönen Tire 1922, bu sezona daha iddialı girmeye hazırlanıyor. Yavaş yavaş transfer sezonunu açan Tire 1922, aradığı teknik adamı buldu. Uzun yıllar Trabzonspor, Fenerbahçe, Antalyaspor gibi birçok takımda forma giyen İskender Eroğlu bundan böyle Tire 1922 takımını çalıştıracak. 24 kere Milli Takım formasını giyen ve bir zamanlar Türkiye'nin en iyi stoperi unvanına sahip İskender Eroğlu geçtiğimiz hafta Tire'ye gelerek Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in makamında imza attı. Geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor'un altyapı takımlarını çalıştıran ve Yeşilyalı Belediyesi'ni de şampiyonluğa taşıyan teknik adam ayağının tozu ile geldiği Tire'de hedeflerinin İkinci Lig olduğunu belirtti. Bir yıllık sözleşmeye imza atan İskender Eroğlu yapılacak olan transferlerle Tire 1922'yi şampiyon yapacaklarını söyledi. Tire'yi çok sevdiğinin altını çizen eski Milli Futbolcu Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü " Futbolculuk dönemlerimde ve teknik direktörlük yaptığım dönemlerde de sürekli olarak başarıya odaklandım. Tire 1922 genç ve diri bir takım. Geçtiğimiz yıl Üçüncü Lig'in kapısından dönülmüş. Hedeflerimiz çok büyük. Allah izin verirse yapacağımız transferlerle takımı şampiyon yapacağız. Bu süreçte transferleri çok iyi okumamız lazım. Ezbere transfer yapmayacağız. Hata yapma lüksümüz yok. İnşallah bu sezon Tirelilerin yüzünü güldürecegiz" dedi. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in makamında atılan imza sonrası Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek basına bir açıklama yaptı. Bu sezon tüm Türkiye'nin tanıdığı eski Milli Futbolcu'muz, bir dönemler Trabzonspor, Fenerbahçe gibi büyük takımlarda forma giyen İskender Eroğlu ile yolumuza devam edeceğiz. Küçük Menderes Havzası'nı Bal'da temsil eden tek ilçe Tire. Geçtiğimiz yıl Üçüncü Lig'in kapısından döndük. İnşallah bu sene Tire'nin şampiyonluk senesi olacak. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tayfur Çiçek Trabzonspor Fenerbahçe Tire Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title