Haberler

Timuçin Şahin Gecesi

Güncelleme:

21. İzmir Avrupa Caz Festivali, 17 Mart Pazartesi günü AASSM küçük Salon'da yapılacak Timuçin Şahin Quartet Konseri ile son haftasına giriyor.

21. İzmir Avrupa Caz Festivali, 17 Mart Pazartesi günü AASSM küçük Salon'da yapılacak Timuçin Şahin Quartet Konseri ile son haftasına giriyor. Amerika Birleşik devleri Büyükelçiliği işbirliği ile yapılacak konsende Şahin'e alto saksafonda Loren Stillman, basta Christopher Tordini ve davulda Gene Jackson eşlik ediyor.

San Francisco Bay, Guardian, AllaboutJazz, Jazzwise, Downbeat ve Jazz-Times gibi önemli yayın organları Timuçin Şahin'i çağdaş caz müziğinin günümüzdeki en eşsiz seslerinden biri olarak tanımlıyor. Perdesiz elektrik gitarla ortaya koyduğu eşsiz melodi ve bestelerindeki duygusal içerik Şahin'i kıyaslanamaz bir sanatçı konumuna taşıyor ve müziğinin sınıflandırılmasını da neredeyse imkânsız kılıyor.

Şahin, 16 Mart 2014 Pazar günü Akademi İKSEV'de atölye çalışması da yapacak. "Besteleme-doğaçlama performansı ve nota yazma" konulu atölye çalışmasına isteyenler ücretsiz katılabilecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Amerika Birleşik Devletleri İzmir Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title