Haberler

Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine, Borç Ödeme Kolaylığı

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, Torba Kanun ile oda üyelerinin de birikmiş aidat borçlarını, taksitle ödeme imkanı olduğunu bildirdi.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, Torba Kanun ile oda üyelerinin de birikmiş aidat borçlarını, taksitle ödeme imkanı olduğunu bildirdi.

Arslan, yaptığı açıklamada, üyelerin birikmiş aidat borçlarını 8 taksitte ödeyebileceğini, taksit yerine tek sefer ödeme yapmak isteyenlere de toplam borçlarından yüzde 10 indirim olanağı sağlandığını söyledi.

Ticaret ve sanayi odasına borcu olan üyelerin bu imkandan yararlanmaları gerektiğini vurgulayan Arslan, şöyle devam etti:

"Üyelerimiz, 11 Eylül 2014 tarihine kadar ödenmemiş olan aidat borçlarını, Üretici Fiyatları Endeksi esas alınarak hesaplanarak oluşacak tutar üzerinden ödemeleri halinde faiz ve gecikme faizi silinecektir. Sorgun TSO üyelerinin de aynı yasa gereği aidat borçlarına üçer aylık dönemler halinde 8 taksitte ödeme imkanı getiriliyor. Bu haktan yararlanabilmeleri için üyelerimizin 1 Aralık 2014 tarihine kadar odamıza başvurmaları ve ilk taksitlerini 31 Aralık 2014 tarihine kadar ödemeleri gerekiyor. Bu kanun kapsamında tamamı ödenen borçlara ilişkin yargılama giderleri ile icra masrafları ve vekalet ücretleri de karşılıklı olarak talep edilmeyecek. Üyelerimizin birikmiş borçlarını ödemeleri için bu çok önemli bir fırsattır. Üyelerimiz bu fırsatı iyi değerlendirmeliler." - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Sorgun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title