Haberler

Tez Tour Dünya Partnerlerini Kuşadası'nda Toplamayı Planlıyor

Türkiye'ye önemli sayıda turist getiren tur operatörlerinin başında gelen Tez Tour, Kuşadası'nda bölge turizmcilerinin katıldığı bir kokteyl ile "Yaza Merhaba" dedi.

Türkiye'ye önemli sayıda turist getiren tur operatörlerinin başında gelen Tez Tour, Kuşadası'nda bölge turizmcilerinin katıldığı bir kokteyl ile "Yaza Merhaba" dedi.

Kuşadası'nın simgesi Güvercinada'daki "Yaza Merhaba" etkinliğine aralarında Aydın İlk Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Kuşadası Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar ile birlikte Kuşadası, Didim ve Çeşme'den çok sayıda turizmci katıldı. Tez Tour Genel Müdür Yardımcısı Ferhan Yılmaz, Tez Tour Kuşadası Bölge Müdürü Beyzat Tunalı ve Tez Tour Ege Bölgesi Kontrat Müdürü Tayfun Serbez'in ev sahipliğini yaptığı tarihi atmosferde gerçekleşen yaza merhaba partisine bölgedeki turizmciler büyük ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını yapan Tez Tour Ege Bölgesi Kontrat Müdürü Tayfun Serbez, 2013 sezonunda 28 bin müşteri ağırladıklarını anımsatarak, 2014'teki hedeflerinin 30 bin olduğunu söyledi. Rusya ve Ukrayna pazarının yanı sıra, İran pazarına da yoğunlaşacaklarını belirten Serbez, kazasız belasız bir sezon geçmesini diledi. Serbez, Tez Tour'un dünya partnerlerini Kuşadası'nda toplamayı planladıklarını açıklayarak, bunun için ekim ayını düşündüklerini söyledi.

TEZ TOUR'UN PARTNERLERİ EKİM'DE KUŞADASI'NDA

Tez Tour Genel Müdür Yardımcısı Ferhan Yılmaz ise güzel bir sezon geçirmeyi umduklarını ifade ederek, bölgeye daha çok katkıda bulunmak istediklerini anlattı. Yılmaz, turizmcilere "Sizin desteklerinizle bölgeyi daha iyi bir duruma getirmeye çalışacağız" dedi. Yaptıkları organizasyon ile ilgili açıklamalarda bulunan Tez Tour Genel Müdür Yardımcısı Ferhan Yılmaz, "Düzenlediğimiz organizasyon ile hem 'Yaza Merhaba' dedik hem de Kuşadası. Didim ve ve Çeşme'de çalıştığımız otel ve partnerlerimizle bir araya geldik. Bizim için çok verimli bir organizasyon oldu. Çünkü çalıştığımız otel ve partnerlerimizle düşüncelerimizi ve hedeflerimizi paylaşıyoruz. Ayrıca onların bizden isteklerini de dinlemiş oluyoruz" dedi.

MOLDOVALI GÜZELLER PARTİYE RENK KATTI

Gecede Kuşadası otelcilerine Tez Tour yöneticileri tarafından çeşitli ödüller verildi. Tez Tour, Moskova'da 2013 misafir memnuniyeti anketi sonucu ödül dağıtmıştı. Bu ödüllerini Moskova'da alamayanlara ödülleri Kuşadası'nda verilmiş oldu. Ayrıca Bodrum'da yapılan Lady Moldova Güzellik Yarışması'na finalist olarak katılan Moldovalı genç kızlar da gecede davetli olarak hazır bulundu. Gece kokteyl ve müzik performansı eşliğinde devam etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ferhan Yılmaz Türkiye Didim Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title