Haberler

Terörist Mehmet Ali Ağca, Kitap Tanıtımı İçin Basın Toplantısı Yaptı

Dha İstanbul- Terörist Mehmet Ali Ağca, Kitap Tanıtımı İçin Basın Toplantısı Yaptı

DHA İSTANBUL- TERÖRİST MEHMET ALİ AĞCA, KİTAP TANITIMI İÇİN BASIN TOPLANTISI YAPTI Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi'nin katili Mehmet Ali Ağca "Papa'yı neden vurdum" adlı kitabının tanıtımını avukatı Melahat Uzunoğlu'nun Mecidiyeköy'deki ofisinde yaptı. Kitabının bin yılın kitabı olduğunu öne süren Ağca, "Papa suikastinin altında Vatikan hükümeti var" dedi. 27 Kasım 1095'te Papa'nın Haçlı Seferlerini ilan ettiğini ifade eden Ağca, kitabına da koyduğu "Papayı da öldürmek için kaçtım" başlıklı gazete küpürünü göstererek şöyle konuştu: "Tesadüf yok arkadaşlar. Dünya tarihine istediği an müdahele eden ilahi bir güç var. Binlerce nükleer füzeyi kullanabilecek ve dünyayı nükleer cehenneme çevirecek bir güç var. O güç bu işte. Bu kitapta bunu izah ediyorum. Bin yılın kitabı masal değil arkadaşlar. Bugün yine 27 Kasım 2010. Ben tarihin vicdanıyım. Bugün'ü boşuna seçtiğimi zannetmeyin. Herşey planlı programlı, masal anlatmıyoruz" "PAPA SUİKASTİNİN ALTINDA VATİKAN HÜKÜMETİ VAR"

Papa suikastinin altında Vatikan hükümetinin olduğunu iddia eden Ağca, kitabında bunun ispat edildiğini öne sürdü. Ağca, "Ama katil vatikan demeyin. Çünkü ilahi bir planı gerçekleştirmek için Vatikan bu suikasti planladı. Vatikan Emanuella Orlandi ve Mirella Gregor isimli iki kız çocuğunu kaçırdı. Düşünebiliyor musunuz? Hristiyanlığın merkezi Vatikan çocuk kaçırıyor. Mehmet Ali Ağca'nın özgürlüğü için Vatikan çocuk kaçırıyor. Bunun tetikçisi de CİA ve italyan istihbaratı, Vatikan bunları tetikçi olarak kullanıyor" şeklinde konuştu.

"İNCİL'İ ANCAK BEN ISLAH EDERİM"

Ardından eline bir İncil alan Ağca, "Bu İncil bitmiştir. 5 bin çelişki var diyorlar. Ben söylemiyorum, İncil Enstitüsü söylüyor. Bu batı medeniyetine yakışmıyor. Bu şekliyle ilkel bir kitap. Ama doğru sözler de var. İncil'in yüzde 80'i doğru. Bunu ancak ben ıslah edebilirim" dedi.

AĞCA'DAN İKİNCİ KİTAP "MÜKEMMEL İNCİL"

"Papa'yı neden vurdum" kitabının ardından ikinci bir kitap çıkaracağını belirten Ağca, adının ise "Mükemmel İncil" olacağını söyledi. Mükemmel İncil'in Kuran-ı Kerim'in mükemmel yorumu olacağını ifade eden Ağca, "İnsanlığın son umudu olacak, Kuran-ı Kerim'le. İslamiyet El Kaide çapulcuları değildir. Taliban'ın ilkel zihniyeti hiç değildir. İslamiyet sevgi, şefkat dolu aydınlık bir dindir" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

- --------

- Ağca'nın gelişi

- Ağca'nın açıklaması

- Ağca'nın kitabından detaylar

- Ağca'nın gidişi - Genel ve detay görüntüler

Haber : Cem TURSUN - Kamera : Özgür ARSLAN - İSTANBUL DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title