Haberler

Terör Saldırılarına Tepkiler

İzmir'de sosyal medya üzerinde haberleşerek bir araya gelen grup, terör saldırılarında şehit olan polis ve askerler için lokma dağıttı.

İzmir'de sosyal medya üzerinde haberleşerek bir araya gelen grup, terör saldırılarında şehit olan polis ve askerler için lokma dağıttı.

Bornova Aşık Veysel Rekreasyon alanında düzenlenen etkinliğe İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği, Çevik Kuvvet ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de katıldı.

Grup adına konuşan Fatih Erdem, sosyal medyadan haberleşerek bir araya geldiklerini ve aralarında topladıkları parayla terör olaylarına tepkilerini ortaya koymak için şehitler adına lokma dağıttıklarını belirtti.

Erdem, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bu şekilde göstermek istediklerini belirterek, "Diliyoruz ki ülke olarak bu sıkıntılı günleri bir an önce atlatırız. Allah Türk polisinin ve askerinin yardımcısı olsun. Ayrıca böyle anlamlı bir organizasyonda bize destek veren İzmir emniyet ekibine de teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Etkinliğin ardından Türk bayrağı asılan 50 araçlık konvoy, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndan İnciraltı'na hareket etti.

Urla'da teröre tepki konvoyu

Urla Sanayi Sitesi esnafı ile taksiciler, Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla teröre tepki konvoyu düzenledi.

Besim Uyal Caddesi'nde çekici, traktör, taksileriyle toplanan esnaf, terörü protesto için Türk bayrakları asılı araçlarıyla konvoy oluşturarak, Cumhuriyet Meydanı'na kadar korna çalarak geldi.

Protesto sonrası katılımcılar Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı'nı okudu.

"Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları atan grup, Cumhuriyet Meydanı'ndan yine konvoy halinde ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Erdem Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

title