Haberler

Teoman Yaman Destek Turunda

Güncelleme:

MHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Avukat Teoman Yaman, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Düzce Milletvekili aday adayı Avukat Teoman Yaman, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Yaman bu kapsamda Çilimli ilçe teşkilatı ile Boğaziçi Belde teşkilatını ziyaret etti destek istedi.

MHP Düzce Milletvekili aday adayı Teoman Yaman, destek turlarına devam ediyor. Yaman bu kapsamda MHP Çilimli ilçe teşkilatını ziyaret etti. Teoman Yaman, "Camiamızın emektarı ve hizmetkarı dava adamlarıyla fikir alış verişinde bulunduk. Adaylık sürecimizi değerlendirdik, ülküdaşlarımızdan destek ve dualarını alarak birlik ve beraberliğimizi perçinledik" dedi.

Teoman yaman sonrasında ise Boğaziçi MHP Belde Teşkilatımızı ziyaret etti. Yaman burada ise Düzce'nin genel sorunlarını, beldenin durumunu konuşup istişarelerde bulundu. Yaman, "Milletini seven kadroları, devletimizin yönetimine getirmek için gücümüzün yettiğince çalışma gayretimizi anlattık. 'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' Şiarından hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimizi yeniden haykırdık" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Teoman Yaman Çilimli Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title