Haberler

TEOG Sınavı Ne Zaman Saat Kaçta?

Güncelleme:

1 milyondan fazla öğrenci TEOG sınavına girecek. Peki TEOG sınavı ne zaman saat kaçta başlayacak? Öğrencilerin ve velilerin merak ettiği detaylar bu haberde.

TEOG sınavı yarın başlayacak ve iki gün sürecek. Sınavlara 1 milyondan fazla öğrencinin katılacağı öngörülüyor. Sınavlar, yurt içinde 970 merkezdeki 16 bin 257 okulda ve 94 bin 225 salonda, yurt dışında ise 15 merkezde ve 22 okulda düzenlenecek.

TEOG SINAVI SAAT KAÇTA?

TEOG sınavının yurt içi ve dışındaki merkezlerde yapılacak oturumları, saat 09.00, 10.10 ve 11.20'de başlayacak. Teneffüs araları 30 dakika olacak. Merkezi ortak sınav uygulaması, tüm merkezlerde eş zamanlı gerçekleştirilecek.

İLK GÜN HANGİ DERSLERDEN SINAV OLUNACAK?

Öğrenciler TEOG sınavının yarın yapılacak birinci oturumunda, Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, 27 Nisan Perşembe günkü ikinci oturumda ise fen bilimleri, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınava girecek.

Her ders için dört seçenekli çoktan seçmeli testlerden oluşan 20 soruluk A, B, C, D kitapçık türleri kullanılacak ve her bir ders yazılısının süresi 40 dakika olacak.

SINAV GÜNLERİ OKUL TATİL Mİ?

Öğrenciler, olağanüstü haller ve özel durumlar dışında kendi okullarında belirlenen sınıflarda sınava alınacak. Sınav düzenlenecek okullarda, sınav günleri ders yapılmayacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title