Haberler

Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri Çalışmalara Hız Verdi

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bodrum Yarımadası genelinde temizlik çalışmalarını planlı bir şekilde sürdürüyor.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Bodrum Yarımadası genelinde temizlik çalışmalarını planlı bir şekilde sürdürüyor.

Yeniden yapılanma çalışmalarını hızla sürdüren Bodrum Belediyesi, yerel seçimlerin ardından yeniden yapılanan Temizlik İşleri Müdürlüğü ile de çalışmalarını yarımada genelinde planlı olarak yürütüyor. Vatandaşların mağdur olmaması için titizlikle çalışan ekipler, şikayetleri değerlendirerek sorunları hızla çözüyor. 650 bin metre kare büyüklüğündeki yarımadanın tamamına hizmet veren ekipler, mahalle mahalle planlama yaparak sokaklarda belirli saatlerde çalışmalarına devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yapılan çalışmaların daha sağlıklı ve verimli yürüyebilmesi için vatandaşlardan da yardım isteyerek, özellikle ağaç dallarının ve bahçe atıklarının çöp konteynırlarının yanına atılmamasını gerektiğini ifade ettiler. 0252 313 94 48 ve 0252 313 19 05 numaralı telefonların aranması halinde bu çöplerin alınabileceğini belirten yetkililer ayrıca inşaat atıklarının ve büyük parçalı atıkların normal çöp araçları tarafından alınamadığını belirttiler.

Bölgelerde çalışma saatleri:

Bodrum Yarımadası genelinde planlanan çalışma kapsamında Bodrum Merkez'de gündüz 6 araç 8 saat, gece 4 araç 8 saat görev yaparken, Gümbet Mahallesi'nde gündüz 2 araç 8 saat ve gece 2 araç 8 saat boyunca görev yapıyor. Konacık Mahallesi'nde ise gündüz 3 araç 9 saat, Bitez Mahallesi'nde gündüz 2 araç 8 saat, gece 1 araç 4 saat, Ortakent Mahallesi'nde gündüz 4 araç 8 saat, gece 1 araç 6 saat ve Akyarlar Mahallesi'nde gündüz 2 araç 8 saat çalışıyor. Turgutreis Mahallesi'nde gündüz 1 araç 8 saat, gece 2 araç 8 saat, Gümüşlük Mahallesi'nde gündüz 2 araç 8 saat, Yalıkavak Mahallesi'nde gündüz 4 araç 8 saat, gece 1 araç 8 saat, Gündoğan Mahallesi'nde gündüz 4 araç dokuz saat, gece 1 araç 8 saat, Göltürkbükü bölgesinde gündüz 3 araç 8 saat, Torba Mahallesi'nde gündüz 1 araç 8 saat, Yalıçiftlik Mahallesi'nde gündüz 1 araç 8 saat, Güvercinlik Mahallesi'nde gündüz 1 araç sekiz saat, Karaova bölgesinde ise gündüz 2 araç 8 saat hizmet veriyor.

Mahallelerin ulaşım durumu ve yerleşim yoğunluğu göz önünde bulundurularak hazırlanan çalışma programı haricinde ihtiyaç doğrultusunda ekipler görevlendirilerek çöpler toplanıyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title