Haberler

TEM Eski Müdürü Ömer Köse Tutuklandı

Güncelleme:

Eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse, 22 Temmuz soruşturması kapsamında tutuklandı.

Emniyetteki "paralel yapı" operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan 17 polisten biri olan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse tutuklandı.

SORGUSU TAMAMLANDI

İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği'nce, savcılığın itirazı üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 polis arasında yer alan Ömer Köse'nin, bugün avukatı Kemal Şimşek ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek teslim olmasının ardından sorgusu tamamlandı.

KÖSE TUTUKLANDI

Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, Ömer Köse'nin tutuklanmasına karar verdi.

17 POLİSTEN 5'İ TUTUKLANDI

Emniyetteki "paralel yapı" operasyonu kapsamında "casusluk" suçlamalarına ilişkin soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet savcılarından İrfan Fidan'ın, soruşturma kapsamında 11 kişinin tutuklanmasına ve adli kontrol tedbiri konulan 8 kişi dahil 38 kişinin serbest bırakılmasına ilişkin itirazı, İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliğince değerlendirildi.

Savcılığın, şüphelilerin serbest bırakılmaması ve tutuklanması gerektiğine yönelik talebini inceleyen hakimlik, sevk edildikleri İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği'nde ifadeleri alınamayan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse'nin de aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında yakalama kararı çıkardı.

Polislerden 16'sı teslim olurken, İsmail Yalınız gözaltına alındı.

Mahkemece sorgulanan 17 şüpheli hakkındaki yakalama emri kaldırılırken, Kürşat Durmuş, Özgür Açıkgöz, Ramazan Bolat, Erkan Ünal ve Ömer Köse'nin tutuklanmasına, 12 şüphelinin de serbest bırakılmasına karar verildi.

Böylece "casusluk" suçlamalarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün ve müdür yardımcısı Ömer Köse'nin de aralarında bulunduğu toplam 16 kişi tutuklanmış oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı kemal şimşek Ömer Köse Güncel Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (19)

can:

Güzel bir haber alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste Ömer müdür Suçsuz Komutanların üzerine iftiralar atarken iyiydi değilmi şimdi sıra sizde birazda siz kalın parmaklıkların ardından

11
16
yanıtYanıtla
emre:

bu ülkenin evlatlarının böyle hukuksuzca tutuklanması insanı çok üzüyor.elbette herşey ortaya çıkacak kahramanlar vatana hizmete devam ederken diğerleri alınlarında kara leke ile yaşayacaklar.

17
9
yanıtYanıtla
OSMANLI:

Niçin tutuklandığı belirtilmem iş, nasıl yorum yapalım ki? Niçin tutuklanmış? Yolsuzluk mu yapmış? Yolsuzluk yapan birinin kuyruğuna mıbasmış? Araştırıp aydınlatırsanız fena olmaz belki...

18
7
yanıtYanıtla
DELİ KADİR:

Teröris-katil-hain heykeli dikenler, yıkımdan sonra devlete baş kaldıranlar serbest daha önce bunları yakalayanlar içeri. AKP adaletini seveyim senin... RTE bu kadar kindarlık sağlığa zarar...

16
8
yanıtYanıtla
HAKKI HAKLI:

ARTİST ARTİST MEYDAN OKURSAN OLACAĞI BUDUR.

8
16
yanıtYanıtla
ilaydaAdınız Yazın:

12tıldır bualr casusuluk yapıyorken bizim mit ne yapıyormuşöcalala görüşmek üzere gide haka fidan suçlu değilmi bir tiftira kampası başlafı asker terörist polis casus adalet komedi eğitim yerlerde our haysiyet şerf onlar tatide yalan riya iftira yolsuzluk rövaşta ha bu arafa yalakalığıda unutmayalım

20
3
yanıtYanıtla
zafer:

Her şeyin bir sırası vardır. Sırası gelen inşallah bu ülkeden kaçamadan hesabı sorulur.

19
3
yanıtYanıtla
MAZLUMUN SESİ:

inanılmaz günler yaşıyor türkiye daha düne kadaar kck balyoz ergenekon diyenler bugün onlardan eser kalmadı..evet oyununun üstünde BİR OYUN planın üstünde bir plan var ALLAHIN ADALETİ ER GEÇ GELECEK İNŞAAALAH

15
5
yanıtYanıtla
HAKPEREST:

ELBET BU GÜNLER GEÇER ADALETSİZLİK NEREYE KADAR GİDECEK ZANNEDİYORLAR Kİ İKTİDARDA OLDUĞUMUZ SÜRECE BİZE KİMSE BİŞE YAPAMAZ. ALLAHIN ADALETİNİ HESABA HİÇ KATMIYORSUNUZ. BEKLEYİN VE GÖRÜN HERŞEYİN BİTTİĞİ YERDE TAMAM BU İŞ BİTTİ DEDİĞİNİZ RAHATLIĞA ÇIKTIĞINIZ ANDA PARÇALANACAKSINIZ.

11
7
yanıtYanıtla
ERAY:

OHHHHHHHHHHHHHHHHHH YARASIN

5
13
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title