Haberler

TEM'de Korkunç Kaza

Güncelleme:

TEM'de meydana gelen olayda hırsızlık suçundan aranan Metin Ermiş'in kafası yaşanan kazada koptu.

TEM Otoyolu'nun Hendek geçişinde önceki akşam meydana gelen trafik kazasında, hırsızlık suçundan arandıkları belirlenen Metin Ermiş ve arkadaşı Murat Bay'ın içinde bulundukları otomobil bariyerlere çarptı. Bariyerin ok gibi saplandığı otomobilin ön tarafında oturan 30 yaşındaki Metin Ermiş'in kafası koparken, otomobili kullanan Murat Bay kaçtı.

KAFASI KOPTU

Kaza pazartesi gece yarısı TEM'in İstanbul yönünde meydana geldi. Hırsızlık suçundan arandıkları belirlenen Murat Bay ve arkadaşı Metin Ermiş, 34 HM 0445 plakalı otomobille İstanbul'a doğru giderken, Hendek girişinde otomobil bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bariyer otomobilin sağ tarafından girip üst taraftan çıktı. Kazada otomobilin ön sağ tarafında oturan Metin Ermiş'in kafası koptu. Ermiş'in kopan kafası otomobilde ayaklarının önüne düştü. Araç sürücüsü Murat Bay kaçarken, jandarma tarafından araçta yapılan aramada 2 tabanca ile çalıntı olduğu sanılan çok sayıda ziynet eşyası bulundu.

HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANIYORDU

İki kişinin karıştıkları hırsızlık suçlarından arandıkları belirtilirken, kazada yaşamını yitiren Metin Ermiş'in cenazesi Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (26)

adi tr olan gerizekaliya sesleniyorumMobil-ANDROID:

gerizekali, nasil vicdansiz bir adamsin. senin inandigin yaradanin kafasini celik direkle koparircasina mi alip, hirsizliga ibret gosterir? bu kadar vicdansiz mi yani? ulan burada haktan inanctan bahsedersin, gider hirsiza oy verir taparsin

11
19
yanıtYanıtla
.:

SEN KENDİ GERİZEKALILIĞINA BAK ÖNCE! SENİN EVİNİ SOYSALARDI, VARINI YOĞUNU ALIP HAYATINI KAYDIRSALARDI YİNE BÖYLE SAVUNACAK MIYDIN BU HAİNLERİ! BAŞINA GELEN ''BOYNU ALTINDA KALSIN'' DER MUTLAKA! BU İĞRENÇLİĞİ YAPAN, TECAVÜZ DE EDER ADAM DA ÖLDÜRÜR!!!

yanıt1
yanıt0
.:

SEN KENDİ GERİZEKALILIĞINA BAK ÖNCE! SENİN EVİNİ SOYSALARDI, VARINI YOĞUNU ALIP HAYATINI KAYDIRSALARDI YİNE BÖYLE SAVUNACAK MIYDIN BU HAİNLERİ! BAŞINA GELEN ''BOYNU ALTINDA KALSIN'' DER MUTLAKA! BU İĞRENÇLİĞİ YAPAN, TECAVÜZ DE EDER ADAM DA ÖLDÜRÜR!!! BU KADAR SAVUNDUĞUNA GÖRE SEN DE Mİ HIRSIZLIK YAPIYORSUN YOKSA!

yanıt2
yanıt0
ADALI:

Sen vicdanmetre misin ya hu? Allah sonunu böyle yazmış. Sana mı soracaktı vicdanın adaletin ölçüsünü. İnsanlar kendi karınlarını doyuramaz kendi hesabını yapamaz kalkar Allahın adaletini icraatlerini yargılar. Hem asıl gerizekalı sensin -falan partili de değilim- kalkarsınız her şeyi oya bağlarsınız.

yanıt0
yanıt0
bir:

büyük beddua almışlar

23
2
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

YÜCE YARATAN HER ŞEYE KADİRDİR. O ZİYNET EŞYALARININ SAHİBİ KİM BİLESİN NE ŞEKİLDE DEDDUA ETTİ. AĞLAYANIN MALININ GÜLENE İŞTE BÖYLE HAYRI OLUR. YÜCE YARATANA KURBAN OLAYIM. O HER ŞEYE KADİRDİR. O BİR ŞEYİN OLMASINI İSTEDİĞİ ZAMAN ONA OL DEDİĞİ ZAMAN OLUVERİR. HER ŞEYİN KUDRETİ ELİNDE OLAN YÜCE YARATANIN ŞANI ÇOK YÜCEDİR. SİZDE ONA DÖNDÜRÜLECEKSİNİZ. ALLAH DOĞRU SÖYLEMİŞTİR.

23
1
yanıtYanıtla
erhan:

ÇOK FECİ KAFASININ KOPTUGUNU RESİM OLARAK GÖSTEREN YERLER VAR GÖRDÜM BİR TUHAF OLDUM. . . . HIRSIZLIK SUÇUNDAN VS ARANAN KİŞİLER ALLAH BÖYLE KÖTÜ ÖLÜM NASİP ETMESİN , BU DÜNYADA ÇOK KİŞİNİN AHINI ALMIŞ VE TUTMUŞ BENCE ,

13
5
yanıtYanıtla
.:

MAĞDURLARIN AHI TUTMUŞ, İSABET OLMUŞ! İNSANLARIN CANINI YAKTILAR, BÜYÜK AH ALDILAR, BENZERLERİ DE AYNI AKIBETE UĞRAR İNŞALLAH. . .

17
0
yanıtYanıtla
haramzademobilWeb@haberler.com:

Demek ki haram araba haram ucak haram ev haram villa haram saray hicbiri huzur vermiyor. Vermedigi gibi olani da aliyor.

14
3
yanıtYanıtla
Ebu Tarık Mobil-ANDROID:

nasıl yaşarsan öyle ölürsün nasıl ölürsen öyle dirilirsin

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title