Haberler

Tekvando Yarı Finalleri Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığınca organize edilen Anadolu Yıldızları Tekvando yarı finalleri, Ordu'nun Fatsa ilçesinde sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca organize edilen Anadolu Yıldızları Tekvando yarı finalleri, Ordu'nun Fatsa ilçesinde sona erdi.

Fatsa 75. Yıl Spor Salonu'ndaki yarı finallere, Samsun, Artvin, Kastamonu, Karabük, Erzurum, Bartın, Amasya, Ordu, Çorum, Zonguldak, Giresun, Bolu, Erzincan ve Tarbzon'dan 24 takım ve 400 sporcu katıldı.

Üç gün boyunca süren müsabakalar sonrasında erkekler ve bayanlar kategorisinde birinci Samsun, ikinci Ordu ve üçüncü Çorum oldu.

AA muhabirine açıklama yapan Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, düzenlenen şampiyonaya ilginin oldukça fazla olduğunu ve Ordu'nun bu şampiyonada ikincicilik elde etmesinin gurur verici olduğunu söyledi.

Anadolu Yıldızları Tekvando yarı finallerinin Türkiye'nin 4 ayrı bölgesinde yapıldığını söyleyen Bekyürek, "Bu şampiyona ilçemizde olduğu gibi farklı bölgelerde de yapıldı. Bu şampiyona da ilk üçe giren 12 takım, 13-15 Mart tarihlerinde Sivas'taki finallere katılma hakkını kazandı. Burada yapılan finallerde ilk üçe giren takımlar Milli Takımlar kamplarında eğitim görecek ve uluslararası müsabakalarda Türkiye'yi temsil edecek. Ben finallerde, Ordu'dan katılacak takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah ilk üçe girerler" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Artvin Samsun Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title