Haberler

Xiaomi SU7'nin fiyatı hakkında spekülasyonlar artıyor

Güncelleme:

Xiaomi, ilk elektrikli aracı SU7 modelini duyurdu ancak resmi fiyatlandırma belirsiz. Xiaomi CEO'su Lei Jun, aracın fiyatıyla ilgili spekülasyonları trollemekle suçladı.

Xiaomi, ilk elektrikli aracı SU7 modelini geçtiğimiz haftalarda Çin'de duyurdu. Tesla rakibi teknolojiye ve Porsche rakibi bir tasarıma sahip olduğu belirtilen aracın resmi fiyatlandırması ise şu anda belirsiz. Ancak Xiaomi CEO'su Lei Jun fiyat hakkında spekülasyonları "aracı trollemekle" suçladı.

Xiaomi CEO'su: SU7 fiyatı hakkında trollemeyi bırakın

Akıllı telefonlarında olduğu gibi, pek çok kişi Xiaomi SU7'nin rakiplerini fiyat konusunda geride bırakmasını bekliyordu. Ancak . Ancak Xiaomi CEO'su Lei Jun, birçok kez aracın beklentilere kıyasla "biraz daha pahalı" olacağını ima etti.

Spekülasyonlar son zamanlarda oldukça arttı ve resmi fiyatlandırma hakkında yanlış bilgiler oluşturmaya başladı. CEO, uydurma fiyatların 15 bin dolara kadar düştüğünü iddia ederek gerçek fiyatı trollediğini dile getirdi.

123132132132

Lei Jun sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Trollemeyi bırakın. Otomobilin fiyatı ne 14 bin dolar ne de 21 bin dolar olacak. Aracın arkasındaki teknolojiye biraz saygı gösterin" dedi.

Sektör analistleri, Çin'in büyüyen elektrikli araç pazarında rekabetçi kalabilmek için gerçekçi hedef fiyatın 40 bin dolar civarında olduğuna inanıyor. Ancak daha önceki sızıntılar ise SU7'nin 50 bin dolar civarında olacağını göstermişti. Bu, Xiaomi ve Tesla'nın benzer konumda olacağı anlamına geliyor.

Xiaomi geçtiğimiz ay yaptığı etkinlikte aracın 3 farklı motor seçeneğiyle sunulacağını duyurdu: V6, V6S ve V8. V6 ve V6S modelleri şu an üretimde ve 21 bin RPM hızlanma gücüne sahip. Bu motorlar sırasıyla 400 Nm ve 500 Nm tork üretiyor. V8 motor seçeneğinin ise 2025 yılında üretime geçeceği belirtiliyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Xiaomi CEO Çin Otomobil Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title