Haberler

Xiaomi'nin yeni mutfak aleti Mijia N1 tanıtıldı

Güncelleme:

Çinli teknoloji devi Xiaomi, doğa dostu ve pratik kullanıma sahip olan Mijia N1 su ısıtıcısını tanıttı. Minimalist tasarımı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken ürün, Avrupa pazarında 10 dolarlık satış fiyatıyla satışa sunulacak.

Birçok kulvarda aktif olarak hizmet vermeye devam eden Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni bir mutfak aletinin tanıtımını gerçekleştirdi. Dikkat çekici ürün, doğa dostu yapısı ve pratik kullanımıyla öne çıkıyor. İşte karşınızda Mijia N1!

Mijia N1, minimalist tasarımı ve satış fiyatıyla dikkat çekiyor

Avrupa pazarında 10 dolarlık bir satış fiyatına sahip olan Mijia N1, uygun fiyatlı bir şekilde satışa sunulmasıyla dikkat çekiyor. Bir buçuk litrelik büyük kapasiteye sahip olan cihaz, rahat bir kullanım olanağı sunuyor.

Bildiğiniz üzere Xiaomi, minimalist tasarım anlayışını ürünlerine yansıtmayı seven bir marka. Bu ürünün tasarımında da bu anlayış merkezde konumlandırılarak mümkün olan en modern tasarımın ortaya konulması sağlanmış.

Mijia N1, tasarımıyla olduğu gibi performansıyla da takdir edilesi nitelikte. Üstün bir ısıtma performansı sunan cihaz, 360° halka ısıtma teknolojisi sayesinde suyu hızlı bir şekilde ısıtabiliyor. Bu, kullanıcı tarafında ciddi bir zaman avantajını beraberinde getiriyor.

Xiaomi, zor günler geçiriyor: Yeni önlemler alındı!

Diğer tüm elektrikli ev aletlerinde olduğu gibi elektrikli ısıtıcılarda da güvenlik, oldukça önemli bir kriter. Bu taraftaki yatırımlarını hiç esirgemeyen Xiaomi, Mijia N1 su ısıtıcısında nem kontrolü, tesisat sensörleri ve buhar algılama teknolojisi gibi önemli donanımları tercih etmiş. Bununla birlikte cihaz, 10 binden fazla servis testine tabi tutularak dayanıklılığı belgelenmiş.

Peki, sizler bu ilgi çekici cihaz hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce 10 dolarlık satış fiyatı, böylesine bir ürün için oldukça hesaplı değil mi? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Xiaomi Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title