Haberler

    Windows 10'u Nasıl Buldu?

    Microsoft'un eski CEO'su Steve Ballmer, bakın Windows 10 hakkında neler düşünüyor?

    , Microsoft tarihine geçecek en önemli olaylardan biriydi. Firma Redmond, Washington'daki etkinliğinde Windows 10'un detaylarından ve onu her tür cihaza getirme planlarından bahsetti. Firma, dokunmatik Office uygulamasından HoloLens'e, ücretsiz yükseltmeden Project Spartan'a bize heyecanlı tanıtımlarla dolu bir akşam yaşattı.

    Yazılım ve donanım devinin bir önceki CEO'su Steve Ballmer'ın tüm bu yaşananlar karşısında heyecanlanmaması ise sanırız olanaksızdı. Sonuçta Microsoft, 14 yıl boyunca Ballmer'ın yönetimindeydi.

    Ballmer, Microsoft'un etkinliğiyle ilgili düşüncelerini birkaç saat önce Twitter üzerinden paylaştı. Tahmin edebileceğiniz gibi Ballmer'ın görüşleri, fazlasıyla olumluydu.

    steve ballmer, microsoft, ceo

    "Bugün tüm MSFT çalışanları gururlu, tüketiciler heyecanlı, hissedarlar ise salya akıtıyor. Windows 10 donanımları, hizmetleri ve işletim sistemi bir harika. MSFT'yi seviyorum. - Steve Ballmer () 22 Ocak 2015"

    Ballmer'a göre etkinlik, tüm Microsoft çalışanlarını gururlandırırken, firmanın müşterilerini heyecanlandırmayı başardı. En önemlisi ise Ballmer'a göre duyurular karşısında firmanın hissedarlarının "ağzının suyu aktı".

    Windows 10'un heyecan verici olduğu ve gün geçtikçe bizleri daha da heyecanlandırdığı doğru. İşletim sisteminin final sürümünü, bu sırada gelecek daha fazla yeniliği heyecanla bekliyor olacağız.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Steve Ballmer Washington Microsoft Teknoloji Haberler

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Bakmadan Geçme

    16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
    İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

    İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title