Haberler

    Vestel'den Ifa'da 530 Model!

    Vestel, Ifa Fuarı'nda Elektronik ve Beyaz Eşyada 530 Modelle Göz Kamaştırıyor!

    Vestel, Avrupa'nın en büyük elektronik fuarı ıFA'ya bu yıl 530 farklı elektronik ve beyaz eşya modeliyle katılıyor. Vestel'in OLED TV, Music-On-Demand TV, DLNA TV ve Vestel Portal modelleri fuarın yıldız ürünleri arasında dikkat çekiyor. Vestel Dış Ticaret Başkanı Turan Erdoğan, elektronikte Türkiye'nin ihracat şampiyonu Vestel'in 2010'un ilk yarısında 974 milyon dolarlık ihracatla bir önceki yıla göre yüzde 22 artış kaydettiğini ve yıl sonunda 2,4 milyar dolar hedeflediğini belirtti.

    Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Avrupa'nın en büyük elektronik fuarı ıFA'ya 16. kez katılan Vestel, 530 farklı elektronik ve beyaz eşya ürünüyle tüketicilerle buluşuyor. Vestel, 2 bin 600 metrekarelik alanda OLED TV, Music-On-Demand TV, DLNA TV ve Vestel Portal'ı ilk kez görücüye çıkarıyor.

    Elektronik sektöründe 12 yıldır ihracat şampiyonluğunu koruyan Vestel'in büyük müşterilerle temas kurduğu en önemli fuarın ıFA olduğuna dikkat çeken Vestel Dış Ticaret Başkanı Turan Erdoğan, fuardaki Vestel standında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

    "ıFA'nın, LCD TV için yüksek sezon olan 4. çeyreğin başında düzenlenmesi bizim için büyük avantaj. Bu sayede yılın son çeyreğinde kapasitemizi tamamen dolduruyoruz. Fuarda bu yıl da Vestel teknolojisini mevcut ve potansiyel müşterilere tanıtmayı ve yeni iş bağlantıları kurmayı hedefliyoruz."

    Basın bülteninden derlenmiştir

    Bilgi için: Vestel

    Telefon: (212) 354 09 43

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title