Haberler

The Boys, yeni bir seriyle geliyor!

Güncelleme:

Amazon Prime Video'nun en sevilen dizilerinden biri olan The Boys, yan dizi ile geliyor. Dizi, genç-yetişkin süper kahramanları konu alacak.

Amazon Prime Video'nun popüler süper kahraman dizisi The Boys, üçüncü sezonuyla adeta damga vurdu. Bunun ardından The Boys hayranlarını sevindirecek yeni bir haber ortaya çıktı. Habere göre The Boys, yan dizi ile birlikte geliyor. Amazon Studios, genç-yetişkin süper kahramanlar için bir Amerikan kolejinde geçen yan dizi planlıyor. İşte detaylar!

Yan dizi, bir Amerika kolejinde geçecek

Son zamanların en sevilen dizilerinden biri olan The Boys, izleyicileri sevindiren yan dizi haberiyle gündemde yer alıyor. The Boys, Twitter'dan yaptığı açıklamayla bu haberleri doğruladı. Dizinin adı ise 'Gen V' olacak.

Allow us to introduce ya to GEN V, The Boys college spinoff in the works with this brilliant bunch. pic.twitter.com/OOKjjqb87y

— THE BOYS (@TheBoysTV) July 15, 2022

Henüz yapım aşamasında olan dizi, Amerika'nın yalnızca genç-yetişkin süper süper kahramanlar için olan kolejde geçecek. Vought'un yönettiği kolej, genç kahramanları ilerideki dünyaya hazırlayacak. Bu haber, yaklaşmakta olan dizinin oyuncu kadrosunun içeren kısa bir video ile ortaya çıktı.

Avengers'ın yeni filmi için müjdeli haber geldi

Yan dizi haberi ayrıca The Boys'un üçüncü sezonunun finalini yayınlamasından kısa bir süre sonra geldi. Paylaşılan videoya bakıldığı zaman oyuncular arasında Jaz Sinclair, Patrick Schwarzenegger, Lizzie Broadway, Chance Perdomo, London Thor, Asa Germann, Maddie Philips ve Derek Luh yer alıyor.

Bu isimlerin yanı sıra dizide Shelley Conn, Sean Patrick Thomas ve Marco Pigossi de rol alacak. The Boys çizgi roman serisinin ortak yaratıcısı Garth Ennis, Erik Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, Fazekas ve Butters ile birlikte baş yapımcılığı üstlenecek.

Kısa süre önce Kripke, yan dizinin ilk sezonun çekimlerinin başladığını belirtti. İddialara göre dizi, bu yıl Amazon Prime Video'da yer alacak. Baş yapımcı Eric Kripke konuyla ilgili açıklama yaptı. "Büyüleyici, karmaşık ve bazen ölümcül Young Supes topluluğuyla bir üniversite şovunu ele alıyoruz. Bu fırsat için Sony ve Amazon'a minnettarız."

Peki, siz The Boys yan dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Münir Karaloğlu Amazon Prime Twitter Amazon Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title