Haberler

Tamamı altın, demir ve nikelden oluşan devasa asteroidin değeri dudak uçuklatıyor! NASA harekete geçti

Güncelleme:

NASA, Güneş'in yörüngesindeki Mars ve Jüpiter arasında dönen, '16 Psyche' adını verdiği, demir, nikel ve altın gibi metallerden oluşan asteroide iniş yapmak için planlarını hazırladı. Asteroidin maddi değerinin ise 10 bin katrilyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, dünya ekonomisinin 10 katı değerinde olabileceği iddia edilen '16 Psyche' adındaki asteroide iniş yapmaya hazırlanıyor.

5 EKİM'DE FIRLATILACAK

Daily Star'da yer verilen habere göre, NASA, ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Cape Canaveral üssündeki hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Devasa asteroide gidecek olan roketin 5 Ekim'de fırlatılması planlanıyor.

Tamamı altın, demir ve nikelden oluşan devasa asteroidin değeri dudak uçuklatıyor! NASA harekete geçti

DEĞERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

'16 Psyche' isimli asteroidin çekirdeğinde altın, nikel ve demir gibi metallerin bulunduğu ve değerinin yaklaşık olarak 10 bin katrilyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Tamamı altın, demir ve nikelden oluşan devasa asteroidin değeri dudak uçuklatıyor! NASA harekete geçti

2029'DA İNİŞ YAPACAK

Öte yandan ekim ayında planlanan görev roketinin Ağustos 2029'da asteroide varması hedefleniyor.

Zehra Yaşık
Haberler.com - Teknoloji

Jüpiter Güneş NASA Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (12)

Blackened:

O kadar rezerv altının hepsini getirseler zaten değersiz bir maden olur

52
10
yanıtYanıtla
mustafa ilvan:

çok olduğu için değil işe yaradığı için değerli

yanıt25
yanıt7
Recep Aykun:

masal anlatmaya devam edin masalınıza insanlar inanıyor. Yalanınız bir gün balon gibi patlayacak.

16
27
yanıtYanıtla
KARAYEL:

senin masal kitabindan bir bahs etsene usta belki bizde seninkine inaniriz.

yanıt0
yanıt1
Recep Aykun:

Galilo Dünya'nın yuvarlak olduğunu söylüyor. küre olduğunu söylemiyor. Burada yuvarlak kelimesinin anlamı küre mi acaba. Gerçek olan şu Dünya hem düz hem de yuvarlaktır. Ama dünya küre değildir. NASA nın geçmiş haberlerin bakın hepsi masal insanlar masallara inanıyor ve hoşlarına gidiyor.

yanıt0
yanıt0
orhan duz:

Doynadinizmi

27
4
yanıtYanıtla
A B:

Hiç mi tutarlı atan yok 10 katrilyon dolar anlaşılır da 10 bin katrilyon ne demek ?

19
12
yanıtYanıtla
bülent özturan:

para insanı bozar yokluguda aynı

20
1
yanıtYanıtla
Orhan Yılmazer:

Bizde iha yapıyoruz çatlasın nasa.

9
12
yanıtYanıtla
slim shady:

10bin katrilyon dolar ne yaw :D

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title