Haberler

    Suicide Squad: Kill the Justice League için 20 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

    Güncelleme:

    Warner Bros. ve Rocksteady Studios'un geliştirdiği Suicide Squad: Kill the Justice League için 20 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Oyunun Şubat ayındaki eleştirilen fragmanından bu yana ilk kez ciddi bir oynanış verisi aldık. Oynanış videosu, geçiş mekanikleri, hikaye unsurları ve Metropolis'in oyun içi temsiline bir bakış da dahil olmak üzere çeşitli yönleri ele alıyor. Oyunun çıkış tarihi 2 Şubat 2024 olarak belirlendi.

    Warner Bros. ve Rocksteady Studios'un geliştirdiği Suicide Squad: Kill the Justice League için 20 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Oyunun Şubat ayındaki eleştirilen fragmanından bu yana ilk kez ciddi bir oynanış verisi aldık.

    Suicide Squad: Kill the Justice League'in bu sefer ki oynanış videosu bir hayli beğenildi

    İlk oynanış videosu daha sonra oyunun iki kez ertelenmesine yol açtı ve oyunun çıkış tarihi 2 Şubat 2024 olarak belirlendi. Ek süre, oyunun rafine edilmesine ve oyuncular için yüksek kaliteli bir deneyim sağlanmasına ayrıldı.

    Oynanış videosu, geçiş mekanikleri, hikaye unsurları ve Metropolis'in oyun içi temsiline bir bakış da dahil olmak üzere çeşitli yönleri ele alıyor. Hayranların ortaya attığı söylentilere rağmen, ilk tanıtım sırasında eleştirilere neden olan tartışmalı canlı hizmet unsurları olduğu gibi duruyor, kaldırılmamış.

    Steam'de Türk Lirası kalkmadan önce mutlaka göz atmanız gereken oyunlar!

    Oyunun para kazanma yaklaşımı kozmetik odaklı bir battle pass içeriyor ve 99,99 dolar fiyatlı Deluxe Edition bir premium battle pass tokeni ile birlikte geliyor. Bu arada, 69,99 dolar fiyatlı Standart Sürüm, ücretsiz sezonluk battle pass katmanlarına, lansman sonrası sezonluk güncellemelere ve kazanılabilir karakterlere erişim sağlıyor.

    Deluxe Edition'da farklı kıyafetler, kıyafet renk örnekleri, silah kaplamaları ve silah bebekleri gibi bir dizi kozmetik seçenek yer alıyor ancak bunların çıkışta ne zaman kullanılabilir olacağı belirsizliğini koruyor.

    Suicide Squad: Kill the Justice League tek başına ya da dört oyuncuya kadar co-op şeklinde oynanabilecek, çapraz platform ve çapraz ilerleme özelliklerini destekleyecek. Oyun Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve PC'de piyasaya sürülecek. Bu duyurunun yanı sıra Warner Bros. oyunun PC sistem gereksinimlerini paylaşarak hem minimum hem de önerilen özellikleri de sundu.

    Minimum PC Gereksinimleri

    İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)

    İşlemci: Intel i5-8400 veya AMD Ryzen 5 1600 3.20 GHz

    Grafik Kartı: NVIDIA GTX 1070 veya AMD Radeon RX Vega 56

    DirectX: Sürüm 12

    Depolama: 65 GB boş alan

    RAM: 16 GB (2×8)

    Önerilen PC Gereksinimleri

    İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)

    İşlemci: Intel i7-10700K veya AMD Ryzen 7 5800 X3D

    Grafik Kartı: NVIDIA RTX 2080 veya AMD RX 6800-XT (16 GiB)

    DirectX: Sürüm 12

    Depolama: 65 GB boş alan

    RAM: 16 GB (2×8)

    Epic Games, ücretsiz oyunu kütüphanelerden kaldırıyor!

    Hatırlayacağınız gibi Epic Games, oyunu geçtiğimiz gece ücretsiz olarak ön siparişe açmıştı ve bazı insanlar da bu açığı fırsat bilip oyunu kütüphanelerine eklemişti. Bugün ise Epic Games'in oyunu, insanların kütüphanesinden geri almaya başladığı öğrenildi. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Warner Bros Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title