Haberler

    Snapchat'ten ChatGPT'ye rakip geliyor: Herkes kullanamayacak

    Güncelleme:

    Snapchat, ChatGPT rakibi sohbet botunu duyurdu. My AI isimli yeni yapay zeka, sadece Plus abonelerine sunulacak. İşte detaylar.

    Snapchat, My AI adlı kendi sohbet botunu geliştirdiğini duyurarak yapay zeka dünyasına adım atıyor. Yeni özellik her ne kadar ChatGPT rakibi gibi görünse de, OpenAI'ın GPT teknolojisini kullanıyor. My AI, bu haftadan itibaren Snapchat Plus abonelerinin kullanımına sunulacak.

    Snapchat Plus abonelerine sunulan My AI nedir?

    Snapchat'in açıklamasına göre My AI; kullanıcıların hafta sonu etkinlikleri planlamasına, akşam yemeği için tarifler önermesine ve hatta kendilerine motivasyon vermesine yardımcı olacak. Sohbet botu, Snapchat'in "arkadaşlık, öğrenme ve eğlence" değerleriyle uyumlu olacak şekilde eğitildi.

    Snapchat, yapay zekanın güven ve güvenlik yönergelerine bağlı kalacak şekilde tasarlandığını ifade etti. Şimdilik sadece Snapchat Plus abonelerine sunulacak My AI, önyargılı veya zararlı bilgilere yer vermeyecek. Snapchat yine de "hemen hemen her şeyi söylemesi için kandırılabileceği" konusunda uyarıda bulundu.

    shiftdelete.net/-ucretli-uyelik-donemi-snapchat-plus-geliyor

    Snapchat, özelliği geliştirmek için kullanıcıların My AI ile yaptığı konuşmaları depolayacak. Aynı zamanda potansiyel olarak gözden geçireceğini ve kullanıcıların da doğrudan Snapchat'e geri bildirimde bulunabileceğini söyledi.

    My AI'ın Snapchat Plus'a abone olmayan Snapchat kullanıcıları tarafından ne zaman kullanılabileceği belli değil. Snapchat Plus aboneliğinin aylık 4.59 euro ya da yıllık olarak 45.99 euro olacak şekilde sunulduğunu hatırlatmak gerekiyor.

    ChatGPT gibi sohbet botları son zamanlar büyük ilgi gördü ve birçok firma kendi sürümünü duyurdu. Örneğin Google, platformundaki bilgiyi dil modellerinin gücüyle birleştirmeyi amaçlayan Bard'ı tanıttı.

    Peki siz Snapchat ChatGPT rakibi My AI özelliği hakkında düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıda belirtmeyi unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Snapchat ChatGPT Teknoloji Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title