Haberler

    SDN Summit'te Binance Standı Büyük İlgi Gördü

    Güncelleme:

    SDN Summit'in ikinci gününde, kripto para sektörünün önde gelen platformlarından biri olan Binance'ın standı büyük ilgi gördü. Binance Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan ile röportajımız sizlerle. Standda düzenlenen çeşitli yarışma ve challenge'lar ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Etkinlik ayrıca, kripto para dünyasındaki sahtekarlık ve dolandırıcılıkla mücadele konusunda bilgilendirici bir panel de içeriyordu.

    SDN Summit'in ikinci gününde, kripto para sektörünün önde gelen platformlarından biri olan Binance'ın standı büyük ilgi gördü. Binance Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan ile röportajımız sizlerle.

    Kripto para treni kaçtı mı? SDN Summit Binance turu!

    Standda düzenlenen çeşitli yarışma ve challenge'lar ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Etkinlikte, Binance CEO'su kimdir sorusu gibi zorlayıcı sorular yöneltildi ve katılımcılar arasında Cristiano Ronaldo şıkkı dahi yer aldı.

    Yarışma kapsamında toplam 12 soru soruldu ve her soru için katılımcılara 20 saniye süre verildi. Soruları doğru cevaplayan 3 kişi; Ersel Karaduman, Kaya Yusuf ve yarışmanın birincisi olan Efe'ye çeşitli hediyeler verildi. Efe, etkinlik sonunda tüm soruları doğru yanıtlayarak bir Binance tişörtü kazandı.

    Etkinlik ayrıca, kripto para dünyasındaki sahtekarlık ve dolandırıcılıkla mücadele konusunda bilgilendirici bir panel de içeriyordu. Binance Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan, platformun yerel yasalar ve regülatörlerle işbirliği içinde çalıştığını ve kullanıcı güvenliğini sağlamak için çeşitli sistemler geliştirdiklerini belirtti ve kullanıcılara sosyal medyada dolaşan sahte kampanyalara itibar etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Eldoğan ayrıca, regülasyonların hem kullanıcı güvenliğini hem de sektörün itibarını korumak adına önemli olduğunu vurguladı.

    SDN Summit, geniş kapsamlı konuşmacı kadrosu ve çeşitli sektörlerden katılımcılarıyla teknoloji dünyasının nabzını tutan başarılı bir etkinlik oldu. Binance Türkiye, gelecek yıl da etkinlikte yer almayı sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Kripto Para Güvenlik Etkinlik Teknoloji Finans Güncel Haberler

    Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

    Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

    Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

    Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

    Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

    Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kim? Eyvah Eyvah filmi konusu ve Eyvah Eyvah özeti! #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kripto yasası Meclis'ten geçti mi? Kripto varlıklara ilişkin düzenleme ne oldu? Serdar Sertçelik kimdir, Serdar Sertçelik yakalandı mı? #129300 31 Mayıs okullar tatil mi? 31 Mayıs Cuma günü okul var mı, resmi tatil mi? Yarın okul var mı? Ayak başparmak çıkıntısı Bunyon-Halluks Valgus nedir? Bunyon nasıl düzelir? Arnavutköy Belediyesi hangi parti? Arnavutköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Arnavutköy yerel seçim sonuçları! Ahmet Uğurlu hasta mıydı? Ahmet Uğurlu hastalığı neydi? Maaşlar bayramdan önce yatar mı? Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak? 31 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 31 Mayıs burç yorumları nedir?
    Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

    Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title