Haberler

    Router'ınız geride kalmasın!

    İnternet üzerinden oyun ve eğlence için router'ınızı yükseltmeniz sizi hızlandırabilir!

    TP-LINK, oyun tutkunlarının merakla beklediği yeni model oyun konsolları için daha hızlı, çift kanallı internet erişimi sağlayan modem/router'ların kullanılmasını öneriyor. Yeni model oyun konsollarının sadece oyun için değil, bütünleşik bir eğlence aracı olarak kullanılabileceğini; bunun için de daha hızlı internet bağlantısı gerektiğini belirtiyor.

    TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, gerek PlayStation 4, gerekse X-Box One oyun konsollarında film izleme, dosya paylaşımı, müzik, fotoğraf gibi farklı uygulamalar için de kullanılabileceğini vurgulayarak, "Eski model, hızı düşük, tek bantlı modem/router'lar ile bu konsollardan istenilen yüksek performans alınamayabilir. Gerçek zamanlı oyun, yüksek hız için yeni nesil, çift kanallı ve yüksek hızlı router'ları öneriyoruz" diyor.

    Oyun severlerin modem/router seçerken mutlaka bu özelliklere dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Dinçer, "Ethernet, USB gibi farklı giriş yuvaları olan modelleri tercih etmeliler. Çünkü örneğin oyun konsolunu USB'den modem/router'a bağlayıp medya merkezi gibi de kullanabilirler" diyor. Eski nesil, düşük hızlı, tek bantlı modem/router'lar ile bu yeni oyun konsollarını kullanmanın, son model bir hız otomobiliyle toprak yolda ilerlemeye benzediğini söyleyen Dinçer, "Artık kablosuz bağlantı hızlarını kablolunun üzerine çıkaran ürünlerimiz var. Örneğin, TP-LINK Archer C7 model router, yeni nesil kablosuz bağlantı standardı olan ac'yi destekliyor ve toplamda 1750Mbps hıza ulaşıyor. Bu tür yeni nesil modem/router'lar ile kablosuz bağlantı ile de kesintisiz ve gerçek zamanlı oyun keyfi yapılabilir" diyor.

    Akıllı telefon, tablet bilgisayar gibi yeni nesil cihazların 5GHz bandını kullandıklarını; bu nedenle oyun tutkunlarının mutlaka çift kanallı bir modem/router tercih etmesi gerektiğini bildiren Dinçer, "Böylece bantta trafik sorunu olmayacak ve daha verimli bir bağlantı ile gerçek zamanlı oyun oynanabilecek" diyor.

    TP-LINK, yeni nesil oyun konsolu alacak olanlara Archer C7, TD-8970 ya da TD-8980 model modem/router'larını öneriyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Ali Dinçer Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title