Haberler

    Prometheus 2'nin Çıkış Tarihi!?

    Uzun zamandır bahsi geçmeyen Prometheus 2'le ilgili yeni iddialar var.

    Hasan Uğur Nayır - - Ridley Scott tarafından yönetilen Prometheus, 2012'nin en çok ses getiren filmlerinden biriydi. Aslında Alien serisinin öncesiydi. Filmle birlikte eksik kalan bazı parçalar tamamlandı, ama yeni soru işaretleri de oluştu. Şimdi gözler Prometheus 2'ye çevrilmiş durumda.

    Prometheus 2'nin yolda olduğu Ridley Scott ve oyuncu Michael Fassbender tarafından dile getirildi. Bugüne kadar filmle ilgili fazla ses soluk çıkmadı. Ancak ilginç bir gelişme var. CineWorld sitesine göre Prometheus 2'nin adı Paradise ve film 27 Kasım 2015'te vizyona girecek. Sinopsiste belirtilene göre Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) ve android David (Michael Fassbender), uzaylıların neden insan ırkını yok etmeye çalıştığını çözmeye çalışacaklar. Johnny Depp'in Transcendence filminin senaryosunu yazan Jack Paglen, Prometheus 2'nin de senaryosunu yazıyor. Ancak Ridley Scott'ın yönetmen koltuğunda oturup oturmayacağı belli değil.

    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Ridley Scott Hasan Uğur Prometheus Teknoloji Haberler

    İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

    İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

    Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

    Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

    LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

    LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

    Bakmadan Geçme

    KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! 14 Haziran Cuma Hutbesi yayınlandı! 6 Haziran Cuma Hutbesi tam metni! Survivor FİNAL CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Survivor CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Dota 2 çöktü mü? Dota 2 problem mi var 13 Haziran Perşembe? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Recep İvedik 6 filmi oyuncuları kim? Recep İvedik 6 filmi konusu, oyuncuları ve Recep İvedik 6 özeti! Recep İvedik 6 ne zaman, nerede çekildi? Hangi ülkede çekilmiştir? Kenya mı Türkiye mi? Recep İvedik 6 filmi hangi ülkede ve şehirde geçiyor? #129300 Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 13 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ayın Düşüşü filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ayın Düşüşü filmi ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi?
    Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

    Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title