Haberler

Moneypenny, Sony'nin Kampanya Filminde Başrolde

Moneypenny, Sony'nin Kampanya Filminde Başrolde 60 saniyelik kampanya filminin yıldızı Naomie Harris, Xperia Z5 cep telefonunu Bond'a ulaştırmak için savaşırken dikkat çekiyor.

Moneypenny,-  <a class='keyword' href='/sony/' title='Sony Haberleri, Sony Haberi, Sony Haber'><strong>Sony</strong></a>'nin-Kampanya-Filminde-Başrolde

Moneypenny, Sony'nin Kampanya Filminde Başrolde

60 saniyelik kampanya filminin yıldızı Naomie Harris, Xperia Z5 cep telefonunu Bond'a ulaştırmak için savaşırken dikkat çekiyor.

Sony'nin yepyeni teknolojilerine sahip olan yeni kampanya filmi: "Bond" için yapıldı.

Çekimleri Londra South Bank'ta gerçekleştirilen kampanyanın filminde Moneypenny, Bond'a Xperia Z5 akıllı telefonu ulaştırmak isterken yoğun bir kovalama sahnesinde karşımıza çıkıyor ve filmde ağır çekim sahneleri için Sony RX100 IV kamera kullanılıyor.

Çok sayıda efsanevi Bond dizilerinin arkasındaki isim olan Danny Kleinman ise filmin yönetmenliğini üstleniyor.

Londra, Birleşik Krallık- Heyecanla beklenen sinema filmi SPECTRE'ın heyecanı daha da artırmak amacıyla Naomie Harris'in Moneypenny karakterini canlandırdığı "Bond için yapıldı" reklam filmi duyuruldu. SPECTRE, Albert R. Broccoli'nin EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios ve Sony Pictures Entertainment tarafından 26 Ekim'de İngiltere'de ve 6 Kasım'da ABD'de yayına girecek.

Moneypenny'nin, Londra'nın South Bank'ı boyunca Xperia Z5 telefonu Bond'a ulaştırmak için gizemli kötü adamlar ile gergin bir kovalamaca yaşadığı kısa filmde, gelişmiş kompakt RX100 IV Cyber-shot fotoğraf makinesi de dahil olmak üzere, teknoloji harikası araçlar kullanılarak süper ağır çekimde mükemmel görüntüler yakalandı.

60 saniyeden oluşan film, efsanevi İngiliz Yönetmen Danny Kleinman tarafından çekildi. Yapım şirketi Rattling Stick ve reklam ajansı adam ve eveDDB tarafından yaratılan kampanya filmin büyük bir bölümü, Sony F65 profesyonel sinema kamerası ile çekildi. Sahne aralarına serpiştirilen ağır çekim sahneler için ise RX100 IV kamera kullanıldı. Ekranda gösterilen fotoğraflar da Xperia Z5 ile çekildi.

Danny Kleinman, 'Ana fikrimiz reklam tadında kısa bir kampanya filmi yaratmaktı. Gerçek bir misyonu olan ve yolculuk esnasında Londra'nın ikonik fonuna da uygun olarak tüm set, kamera ile birlikte kovalamacının heyecanını yakalayacak" dedi.

Harris, Londra'nın reklam için kusursuz bir ortam sağladığını ekliyor ve devam ediyor: "En nihayetinde Bond, Britanya ile özleşmiş bir kişidir. Bu yüzden bu kampanya filminin burada çekilmesi gerçekten önemliydi. Bu başlı başına aksiyon dolu kısa bir filmdir" dedi.

Sony Başkanı ve CEO'su Kazuo Hirai şöyle ekledi: "Sony, Casino Royale'den beri ikonik Bond filmleri ile iş birliği yapmaktan gurur duymaktadır. Xperia Z5 ve RX100 IV, aksiyon dolu özelliklerle dolu olduğu kadar, günlük hayatta kullanım için de uygun ürünlerdir. İster Moneypenny tarafından gizli kayıt için kullanılsın, ister inanılmaz fotoğraflar çekip, onları sosyal medya kanallarında paylaşmak isteyen yaratıcı bir fotoğrafçı tarafından kullanılsın, bu modellerin hem günlük kullanımı hem de gizli ajanların görevleri gibi alanlarda kullanımı oldukça kolaydır. Boyutları kullanışlıdır ve bu ürünler ödüllü bir tasarıma sahiptir".

Kampanya resmi olarak 1 Ekim 2015'de tarihinde yayınlanacak televizyon reklamı ile başlayacak ve 8 Kasım'a kadar devam edecek. MediaCom liderliğindeki medya kampanyası ayrıca baskı, perakende, dijital ve outdoor'u kapsayacak.

Kompakt boyutu ve RX1000 IV kamerasının gücü ile dünyanın en gelişmiş kamerasını sunuyor. Dünyanın ilk¹ 1.0 inch tipi sıkıştırılmış Exmor RS CMOS sensörü ve 40x süper yavaş çekim video modu 1000 fps²'ye kadar çıkabiliyor. Diğer modellere göre bu yeni özelliklerle 5 kat daha hızlanan kamera, Moneypenny için kusursuz bir aksesuar olacak.

En hızlı oto-fokus özelliği ile ön plana çıkan Xperia Z5³, sadece 0.034 saniyede fotoğraf çekiyor. Bu kadar akıllı ve hızlı olmasının yanı sıra ikonik güç düğmesi, entegre parmak izi sensörü ve suya dayanıklı5 gösterişli tasarımıyla Bond için geliştirilmiş gelecek nesil ileri teknoloji ürünü olma özelliği taşıyor.

Eylül ayında tanıtılan Xperia Z5, 2015 yılının Ekim ayında tüm dünyada satışa çıkacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Birleşik Krallık Sony Pictures Londra Sony Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title