Haberler

    Metro Serisi Oyunlarında Fiyat Artışı

    Güncelleme:

    Türkiye'de enflasyon ve dolar kurundaki artışın etkisiyle Metro serisi oyunlarında büyük bir fiyat artışı yaşandı. Metro Exodus, Metro Last Light Redux ve Metro 2033 Redux gibi oyunların fiyatları yüzde 700'e varan oranlarda zamlandı.

    Türkiye'de son yıllarda artan enflasyon ve yükselen dolar kurunun sonucunda pek çok sektörde fiyat artışları meydana geldi. Bundan oyunlar da oldukça etkilendi. Ülkemizdeki oyuncular için oyun almak gittikçe zorlaşıyorken, dünyaca ünlü Metro serisi de zamlandı.

    Metro serisi fiyatı arttı: Last Light Redux ve 2033 Redux için yüzde 700 zam!

    Steam'in geçtiğimiz aylarda Türkiye'de uyguladığı yerel dolar kurunu 1.8 TL'den 10 TL'ye çıkartmasının ardından başlayan zamlar hiç durmadan devam ediyor. Şimdiye kadar Rockstar Games ve CD Projekt Red gibi firmalar kendi oyunlarının fiyatlarını yukarı yönlü güncellemekten geri kalmadı.

    Bugün ise dünya genelinde bilinen Metro serisi zamlandı. Bununla beraber Metro Exodus fiyatı 187 TL'den 374 TL'ye, Metro Last Light Redux 31 TL'den 249 TL'ye ve Metro 2033 Redux ise 31 TL'den 249 TL'ye yükseldi.

    Yerli firma acımadı: Popüler oyuna zam geliyor!

    Metro serisindeki oyunların yeni fiyat listesi şu şekilde;

    OyunEskiYeni (Zamlı) FiyatıMetro Exodus187,00 TL374,00 TL (+100%)Metro Last Light Redux31,00 TL249,00 TL (+703%)Metro 2033 Redux31,00 TL249,00 TL (+703%)Metro Exodus – Sam's Story67,00 TL125,00 TL (+87%)Metro Exodus – Gold Edition233,00 TL499,00 TL (+114%)Metro Exodus Season Pass78,00 TL187,00 TL (+140%)Metro Exodus – The Two Colonels20,00 TL87,00 TL (+335%)

    Her iki oyuncudan birinin mutlaka oynadığı Metro serisi, Dmitry Glukhovsky'nin aynı adlı roman serisinden uyarlanarak Metro 2033 adlı ilk oyun ile 2010 yılında başladı. Daha sonrasında diğer oyunların da çıkmasıyla beraber dünyanın en popüler serileri halini aldı.

    Metro oyunlarının konusu ise şu şekilde; Oyuncular, nükleer bir savaşın ardından yeraltı metrosunda hayatta kalmaya çalışan bir grup insanı takip ediyor. Mutant yaratıklarla dolu bir gelecekte geçen yapımlar, oyuncular tarafından beğeniliyor.

    Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Metro Exodus Türkiye Döviz Teknoloji Ekonomi Haberler

    AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

    AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

    Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

    Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

    Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

    Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

    Bakmadan Geçme

    İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #9728 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Bodrum Koyu Plajı nerede, nasıl gidilir? #127958 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Paşalimanı plajı nerede, nasıl gidilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127754 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Mimoza Koyu nerede, nasıl gidilir? #127965 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Kocakarı plajı nerede, nasıl gidilir? Ortaokulda sınıfta kalma var mı? Ortaokulda sınıfta kalınıyor mu, kaç gün devamsızlık hakkı var? Bugün voleybol maçı var mı? 13 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Can Yaman Instagram hesabını neden sildi? Cam Yaman sosyal medya hesaplarını neden kapattı? YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TYT-AYT sınav sonuçları açıklandı mı? EURO 2024 ne zaman başlıyor? EURO 2024 maçları nerede oynanacak? #9917 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası açılış maçı ne zaman? Almanya-İskoçya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kurban Bayramı tatili ne zaman bitiyor? Kurban Bayramı tatili kaç gün, mesai ne zaman başlıyor? KURBAN ETİ NASIL SAKLANMALI? Kurban etini buzluğa atarken nelere dikkat edilmeli? DOMİNİK CUMHURİYETİ- TÜRKİYE MAÇI İZLE | Dominik Cumhuriyeti- Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? #127952 Kurban Bayramı'nda oruç tutulur mu? Bayram günü oruç tutulur mu? Kurban Bayramı orucu caiz mi? 13 Haziran hangi burç? 13 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 13 Haziran tarihi hangi burç olur?
    Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

    Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title