Haberler

    Lg Nexus 5x'in Detaylı Görselleri Sızdı

    Merakla beklenen telefonlardan biri olan Nexus 5X'le alakalı sızıntılar tavan yaptı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Google, 29 Eylül'de yeni Nexus'ları tanıtacak ancak resmi lansmandan önce sızıntılar zıvadan çıkmış durumda. Dün Android Police, Nexus 5X ve 6P'le alakalı görseller paylaşmıştı. Android Police yine yapacağını yaptı ve bu sefer Nexus 5X'e ait iki tane render görseli yayınladı.


    Zaten Nexus 5X'in nasıl bir tasarımda olduğunu biliyoruz. Ancak ikinci görsel cihazın renk seçeneklerini de ortaya koyuyor. Telefonda buz mavisi, siyah ve beyaz renkler var. Amazon tarafından Nexus 5X'in renkleri böyle listelenmişti.


    Son sızıntılara ve söylentilere göre telefonda Qualcomm Snapdragon 808 işlemci, 5.2 inç'lik Full HD IPS LCD ekran, 2700 mAh pil, 12.3 MP ana kamera, 5 MP ön kamera ve 2 GB RAM var. Fakat daha önceki raporlarda 3 GB RAM'den bahsedildi. Amazon ise Nexus 5X'i 2 GB RAM olarak listeledi. Bununla birlikte cihazda 16 GB'lık dahili depolama seçeneğinin olduğu gözüküyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?






    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Google Eylül Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title