Haberler

    Lg G4 Note'un Görselleri Olabilir

    Yayınlanan görseller kafaları karıştırdı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    LG'ye ait yepyeni bir akıllı telefonun görselleri TENAA tarafından yayınlandı. Çin'in FCC'si olan TENAA'nın veritabanında telefonun bağlantı detayları ve model numarası var. Ancak ismi bir sır. Bu gizemli cihaz merakla beklenen LG G4 Note veya diğer adıyla Pro olabilir mi? En güzeli hem eski raporları hem de TENAA'nın ayrıntılarını iyice karıştıralım ve neler olduğuna bakalım.


    LG'nin üst düzey yeni telefonu


    Geçtiğimiz birkaç gün boyunca LG G4 Note'un hedef tahtasında olduğu derinlemesine bazı raporlar yayınlandı. Raporlarda cihazın metal kasaya sahip olmadığı ve arka kapağının çıkarıldığı yazıyor. Görsellerdeki LG-H968 model numaralı cihaz LG G4 Note olabilir, fakat başka bir telefon da olabilir. Eski bir raporda çift kamera çözümünden bahsediliyordu, ama bu telefonda çift kamera bulunmuyor.


    Rapor: LG'nin yeni amiral gemisinin ana kamera detayları


    Görsellerin sahibi olan LG-H968'de birincil sensörler sol köşeye, koruyucu camın arkasına taşınmış. Lazer odaklayıcı ise hoparlörün yanında. LG'nin bir sonraki adımı daha iyi selfie'ler olabilir.



    Görseller ayrıca arka taraftaki klasik tuş dizilimini, çift tonlu LED flaşı onaylıyor. Arka kapak çıkarılabilir gözüküyor (Son raporlarla uyumlu). Ayrıca kasanın tamamı metal olmsa da, sağ ve sol kenarlarda metal çerçeve var gibi gözüküyor. TENAA bu telefonun TD-LTE, LTE FDD, TD-SCMA, WCDMA ve GSM standartlarını desteklediğini ortaya koydu. Cihaz belirsiz bir Android sürümünü kullanıyor ve çift sim özelliği var.


    Bu telefonun LG G4 Note olduğunu kesinlikle söyleyemem, ama görsellerle son söylentilerin bazı noktaları uyumlu. Cevabı ise ancak 10 Ekim'de öğreneceğiz. Sizin LG G4 Note'tan beklentileriniz nedir?




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Hasan Uğur Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title