Haberler

    LG G Flex'e 4k Video Desteği Geliyor!

    Güncelleme:

    İsimsiz bir kaynaktan gelen bilgilere göre LG'nin kavisli ve esneyebilir akıllı telefonu LG G Flex yakında 4K video desteğine kavuşacak.

    Burçin Aygün - -

    LG'nin kavisli ve esneyebilir akıllı telefonu G Flex için beklenmedik bir müjde geldi. Sektörde bir hayli ses getiren ve Güney Kore'de büyük satış başarısı yakalayan cihaz yakında 4K video desteğine kavuşacak. 4K video uyumlu olacak olan LG G Flex, bu özelliğe yakında buluşacağı Android 4.4 KitKat sürümü ile birlikte merhaba diyecek. Ortaya çıkan bir sızıntıya göre akıllı telefonun User Agent profilinde, ürünün 2160p video desteğine sahip olduğu görülmüş. Bu profil ise Android 4.4'lü telefona ait!


    Kaynağa göre 4K video desteği gelse de LG G Flex, KitKat ile birlikte 120fps yavaş çekim özelliğine sahip olmayacak. Daha önce ortaya çıkan dedikodular bunun tam tersini iddia ediyordu. Kaynak aynı zamanda 4K özelliğinin kullanılması için Android 4.4 KitKat'in yüklenmesi ve kurulması haricinde hiçbir ek işleme gerek kalmayacağını da söylüyor.




    Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Burçin Aygün Güney Kore Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500

    Yorumlar (1)

    semihmarmaraseo@gmail.com:

    G flex in kitkatla performansı artacaktı bunu biliyorduk ama 4k video desteği işte bu mükemmel gerçekten insanı çok cezbeden bir tasarım var almayı düşünüyorum bakalım

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title