Haberler

    Joker 2 geliyor! Vizyon tarihi belli oldu

    Güncelleme:

    Joker 2 vizyon tarihi açıklandı. Joker: Folie A Deux adındaki devam filmin konusu ve oyuncuları kim? İşte detaylar.

    2019 yılında beyaz perdeye sunulan ve oldukça fazla konuşulmayı başaran Joaquin Phoenix'in Joker filmi için nihayet yeni bilgiler geldi. Devam filmin Joker: Folie A Deux olarak adlandırılacağı ve 4 Ekim 2024 tarihinde prömiyer yapacağı açıklandı.

    4 Ekim 2024'te çıkacak Joker: Folie A Deux konusu ne?

    Deadline tarafından hazırlanan rapora göre Joker 2 hakkında merak edilenler gün yüzüne çıktı. Yeni filmin Joker: Folie A Deux (İki Kişilik Delilik) isminde olacağı belirtildi. Ayrıca devam filminin senaryosunu yönetmen Todd Phillips ve Joaquin Phoenix birlikte yazdı. Tahmin edebileceğiniz üzere Joker karakterini Joaquin Phoenix oynayacak.

    Joker: Folie A Deux konusu şimdilik belirsiz, ancak film hakkında birkaç farklı iddia bulunuyor. Bunlardan ilki, Lady Gaga'nın Harley Quinn rolünde olacağı ve filmin bir müzikal şeklinde geçeceği yönünde. Diğer bir iddia ise ilk filme benzer şekilde psikolojik-gerilim tarzında olacağını söylüyor.

    Warner Bros, çekimleri biten filmi iptal etti! İşte sebebi

    2019 yılında vizyona giren ve 11 dalda Akademi Ödülüne aday gösterilen ilk Joker filmi, başta DC hayranları olmak üzere sinema dünyasını etkilemeyi başardı. Bundan dolayı yapımcı stüdyo Warner Bros.'un 4 Ekim 2024'te çıkacak devam filminden beklentilerini arttırdığını söylemek yanlış olmayacaktır.

    Warner Bros., Joker: Folie A Deux'in haricinde şu sıralar Shazam, Black Adam, Aquaman 2 ve The Flash gibi diğer DC Comics karakterleri için de büyük planlara sahip. Ayrıca Matt Reeves'in Batman projeleri de merak uyandırıyor.

    Joker 2 filmi ile ilgili ilk bilgiler Warner Bros.'un 90 milyon dolar bütçeli Batgirl'ü iptal etmesiyle aynı zamanda geldi. Warner Bros., Leslie Grace'in başrolde oynadığı Batgirl filmini yayınlanmama kararı aldı. HBO Max üzerinden dağıtılması planlanan DC Comics filmi, Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetimişti.

    Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Joaquin Phoenix Warner Bros Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Bakmadan Geçme

    22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Ergin Göleli kimdir, zengin mi, serveti ne kadar? Fenerbahçe şampiyon olursa Aziz Yıldırım aday olacak mı? Yıldırım'dan önemli açıklamalar
    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title