Haberler

Hatice Şendil, Alkollü Araç Kullanırken Yakalandı

Güncelleme:

Hatice Şendil, Bodrum'da alkollü vaziyette araç kullanırken yakalandı.

Nişanlısı Burak Sağyaşar'la geçen hafta Bodrum'a tatile giden Hatice Şendil, olay çıkardı. Ünlü oyuncu, yemek çıkışı kullandığı araçla Türkbükü'nde rutin alkol kontrolüne takıldı. Ancak oyuncu, alkolmetreyi üflemeyi reddetti.

EHLİYETİNE EL KOYULDU

Kolluk kuvvetlerine direnip uzun süre tartışan Şendil'i, sevgilisi Burak Sağyaşar sakinleştirdi. Daha sonra alkolmetreyi üfleyen oyuncunun 0.70 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Jandarma, Şendil'in ehliyetine altı ay süreyle el koydu.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Teknoloji

Burak Sağyaşar Hatice Şendil Bodrum Teknoloji Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

500

Yorumlar (21)

MALATYALI:

ŞU AZİZ MÜBAREK GÜNLERDE ALLAH''TAN KORKUP ONUN EMRİ OLAN ORUCU TUTMADIĞINIZ GİBİ ÜSTELİK BİR DE İÇKİ İÇİYORSUNUZ! ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN ISLAH OLMAYACAKSANIZDA KAHRETSİN UTANMAZLAR SİZİ...

26
5
yanıtYanıtla
hakansdf@sdf.com:

sanane lem, belki müslüman değil, müslüman olsa bile inanışı farklı seni ne ilgilendiriyorda beddua ediyorsun? O zaman Allah senin belanı versin diyim bende sana ? Ne dersin?

yanıt0
yanıt0
omero.m.karakaya@hotmail.com:

Geri zekali hakan. Bu kadini ornek alan genclerimiz var. Sirf bu yuzden lanetlenmeyi hak ediyor. Sana gelince: senin gibilerin bedduasi tutmaz.

yanıt0
yanıt0
abdulgaffur:

bunlara ölüm yok galiba namaz yok oruç yok hiçbişey yok ölümde yok demekki kendilerine çok güveniyolar :D

22
2
yanıtYanıtla
türk:

bence de haber değeri yok zaten ramazan ayı içerisinde böyle örnek olan insanın toplum içinde de yeri yok bir de jandarmalara saygısızlık yapıyor...bundan sonra hangi proje de olursa kanalı değiştiricemmmm...

19
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

TRABZONLU DANGALAK SENİN DE KAFAN İYİ BELLİ OLUYOR! İÇİNCE İŞTE BÖYLE SAPITIYOR VE ETRAFA SAYGISIZCA HAKARETLER YAĞDIRIYORSUNUZ! İŞTE BU YÜZDEN İÇKİYE KARŞIYIZ! ALLAH BOŞUNA YASAKLAYIP HARAM DEMEMİŞ! AMA SENİN GİBİ GAFİLLER BİHABERSİNİZ! PEYGAMBERİMİZ (s.a.v.) İÇKİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR DİYE BUYURMUŞ! SEN HERKESTEN DAHA İYİ BİLDİĞİNE İNANIYORSAN BUYUR ZIKKIMLANMAYA DEVAM ET...

10
2
yanıtYanıtla
ENGİN ÇAKIR:

BU ÜNLÜLERİN İÇİNDE AYIK OLAN VARMI YA

10
2
yanıtYanıtla
Alperen1906:

Bence haber değeri bile yok

10
1
yanıtYanıtla
girly:

0.07 Alkol = 10 puan ehliyetinden alinmali , 6 ay''dan 14 aya kadar ehliyetin iptali ve $366.42 para cezasi ............... kendini dusunmeyenler icin degil etrafta guvenligin saglanmasi icindir. Eger ki bu kural TR de yoksa , demekki sizler cok sansli ulkedesiniz!

11
0
yanıtYanıtla
Türkiye Aslanlari:

yuh be...Mübarek Ayda icki..Allah Akil Versin iman Versin..Acinilacak Bir Durum.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title