Haberler

    Han Solo Filminin İsmi Sızdırıldı!

    80'li yılların efsane filmi olan Star Wars serisinin ilk yan filmi olan Rogue One: A Star Wars Story, orijinal seriden yıllar sonra yayımlanan Star Wars VII: The Force Awakens'dan bir sene sonra vizyondaki yerini almıştı.

    80"li yılların efsane filmi olan Star Wars serisinin ilk yan filmi olan Rogue One: A Star Wars Story, orijinal seriden yıllar sonra yayımlanan Star Wars VII: The Force Awakens"dan bir sene sonra vizyondaki yerini almıştı.

    Çok beğenilen bu yan filmin ardından da, ilerleyen zamanlarda birkaç tane daha spin-off yani yan filmin çekileceği duyurulmuştu. Bu yeni spin-off film ise Han Solo"nun hikayesi olacak diye belirtilmişti.

    Bu sene sonu vizyona girecek olan Star Wars 8: The Last Jedi"dan hemen sonra vizyondaki yerini alacak olan Han Solo odaklı spin-off filmin ismi, LEGO kataloğu ile sızdırılmış olabilir.

    Sürekli Disney/LucasFilm ile anlaşmalı olarak Star Wars oyuncakları çıkaran LEGO, henüz piyasaya çıkmayan Star Wars oyuncaklarının yer aldığı ve gizli olarak işbirliği halinde çalıştıkları firmalara gönderdiği bu kataloglarda, gelecek yıl vizyona girecek Star Wars"un yan filmi olan Han Solo ara filminin tam adı ortaya çıktı.

    Yeni filmin adı Han Solo: A Star Wars olacak!

    Reddit kullanıcısının sızdırdığı bu LEGO kataloğuna göre yeni filmin adı Han Solo: A Star Wars Story olacak. Kataloğu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

    Bu temmuz ayındaki D23 Fuarı"nda bile hakkında hiçbir şeye değinilmeyen ikinci Star Wars spin-off filmi ile ilgili bu sızıntının ardından da Wikipedia"daki filmin adı ise Han Solo: A Star Wars Story olarak yenilendi.

    Ayrıca sayfanın üstündeki damgalarda ve baskılarda, ürün resimlerinin son hali olmadığını belirten bir ibare yer alıyor. Yine de buna rağmen LEGO, Hasbro gibi şirketlerin Disney/LucasFilm ile anlaşmalı olduğunu düşünecek olursak, bu bilginin gerçekleşme oranı daha da artıyor diyebiliriz.

    Alden Ehrenreich"ın da Han Solo"nun gençlik dönemine hayat vereceği Han Solo: A Star Wars Story"nin 25 Mayıs 2018"de vizyondaki yerini alması bekleniyor.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Han Solo Teknoloji Haberler

    İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

    İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

    Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

    Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

    Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

    Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

    Bakmadan Geçme

    Süleymaniye Camii Mimar Sinan'ın hangi eseri? Süleymaniye Camii ne zaman yapıldı, özellikleri neler? Süleymaniye Camii hakkında bilgiler… Mersin tavuğa tecavüz olayı ne, ne oldu? Tavuğa tecavüz eden kim, tutuklandı mı? ALMANYA-TÜRKİYE Milletler Ligi maçı ne zaman? Filenin Sultanlarının 2. Hafta maçları başladı mı? #127952 3 günde öldüren EBOLA VİRÜSÜ ne, nasıl bulaşır? Çinli bilim insanları geliştirdi! #129440 Zekât kimlere farzdır? Geçerli olmasının şartları nelerdir? Tavuğa tecavüz etti! Olay nerede oldu? Şahıs tutuklandı mı? TYT AYT 2024 DENEME SINAVI SONUÇLARI! #9997 YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı! Merdiven boşluğunda ipe asılı halde ölü bulundu! Olay ne, nerede oldu? FETÖ firarisi AKIN İPEK'İN YALISI satışa çıktı mı, ne kadar? Koza-İpek Holding'e ait BEYAZ KÖŞK ne kadara satılıyor, kaç TL? Vekâlet yoluyla hac yapılabilir mi? Şartları nelerdir? CRİSTİANO RONALDO GOL REKORU KIRDI! #129349 Ronaldo Suudi Ligi'nde kaç gol ile rekor kırdı? Cristiano Ronaldo kaç gol attı? #9917 27-31 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128185 Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? #128185 Kuşum Aydın kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kuşum Aydın kaç yaşında, nereli? Kuşum Aydın biyografisi! ALES/2 NE ZAMAN 2024? #9997 ALES/2 sınavı hangi tarihte, başvurular ne zaman? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar bu akşam yayınlanacak mı? #128250
    Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

    Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title