Haberler

Google Maps'teki Bu Görüntü İçin Özür Diledi !

Google'ın harita uygulamasında Pakistan'ın Rawalpindi kasabasının güneyine geldiğinizde bir Apple logosu üzerine 'pisleyen' bir Android logosuyla karşılaşıyorsunuz. Google konuyla ilgili açıklama yapmadan önce bir Google çalışanının eklendiği düşünülüyordu.

Google'ın harita uygulamasında Pakistan'ın Rawalpindi kasabasının güneyine geldiğinizde bir Apple logosu üzerine 'pisleyen' bir Android logosuyla karşılaşıyorsunuz.

google-apple-üzerine-işedi

Google konuyla ilgili açıklama yapmadan önce bir Google çalışanının eklendiği düşünülüyordu. Ancak sonrasında Google Map Maker Tool kullanılarak bir kullanıcının yaptığı ortaya çıktı.

Google basın sözcüsünün yaptığı açıklama " Bu tarz uygunsuz  bir şeyin uygulamamızda yer almasından dolayı özür diliyoruz. Bir kullanıcı eklemiş ve bizler tarafından gözden kaçırılmış . Bu resim derhal kaldırılacak . " şeklinde oldu . Aynı koordinatları girip baktığımızda resmin kaldırılmış olduğunu görüyoruz.

Ancak kullanıcının gönderdiği bu düzenlemenin Google tarafından nasıl onaylandığı mechul…

Bakalım Apple önümüzdeki günlerde karşı bir hamle yapacakmı hep birlikte göreceğiz.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Rawalpindi Pakistan Google Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title